Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Okolo české znásilněné dívky africkým imigrantem vypluly na povrch další šokující informace nasvědčující tomu, že odpovědnost za znásilnění dívky nese vláda Angely Merkelové.

Aktualita

Radim Fiala: Okolo české znásilněné dívky africkým imigrantem vypluly na povrch další šokující informace nasvědčující tomu, že odpovědnost za znásilnění dívky nese vláda Angely Merkelové.

Vyšetřování a otisky prstů totiž potvrdily, že africký migrant, který pravděpodobně znásilnil českou dívku u Lukavce, je v Německu veden jako „osoba s agresivními pohnutkami“ pro dřívější trestnou činnost. Jen v roce 2018 byl třikrát německými orgány řešen pro ublížení na zdraví nebo pro násilnou trestnou činnost. V letošním roce má už také jeden záznam a v roce 2017 má záznam pro útok na tamního činitele. Přesto ho Němci nechali chodit na svobodě! Německá vláda nechává chodit na svobodě násilníky a ti se kvůli nechráněným hranicím mohou dostat i k nám!

Litoměřické státní zastupitelství ověřilo totožnost cizince, který je obviněný ze znásilnění nezletilé dívky poblíž Lukavce na severu Čech. Pomohly tomu jeho otisky prstů, které se porovnaly s údaji německých úřadů. Ty muže vedou jako „osobu s agresivními pohnutkami“. Soudce dále řekl, že cizinec je v Německu veden jako „osoba s agresivními pohnutkami“ pro dřívější trestnou činnost. „Není bez zajímavosti, že jen v roce 2018 byl třikrát tamními orgány řešen pro ublížení na zdraví nebo pro násilnou trestnou činnost. V letošním roce má už také jeden záznam a v roce 2017 má záznam pro útok na tamního činitele,“ doplnil.

Kdyby byl tento násilník v německém vězení a nebyl v “režimu strpění”, nebo kdyby byl vyhoštěn zpátky do Afriky, nemusela být česká dívka znásilněna! A české i německé ženy by nemusely být vražděny či znásilněny, kdyby sem Merkelová do Evropy nepozvala takovou násilnickou sběř a nenechávala ji pohybovat se volně na svobodě!

Ministr vnitra Hamáček z ČSSD místo toho, aby chránil české občany před zvěrstvy imigrantů, obviňuje odpůrce imigrace a islámu z šíření „předsudečné nenávisti“. Jakby ne, když sám říká, že islám „už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti“. ČSSD má podporu multikulturalismu a imigrace ve svém programu.

A že imigranti u nás nejsou hrozbou? To vyprávějte Markovi Petružálkovi, kterému ve Znojmě rakouský Turek podřízl hrdlo! Marek upadl do kómatu, oslepl a ochrnul! To vyprávějte číšníkovi z Prahy, kterého brutálně napadli Nizozemci imigrantského původu!

Již mnohokrát jsem upozorňoval, že musíme být připravení chránit své hranice a musíme mít připravenu hráz proti imigrační povodni. Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s možnými hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

https://www.irozhlas.cz/…/znasilneni-lukavec-divka-muz-vazb…

2019-06-24T20:53:35+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0