Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To snad není možné. Místo toho, aby se imigrant odvděčil za pohostinnost Rakušanů, tak zakládal požáry!

Aktualita

Radim Fiala: To snad není možné. Místo toho, aby se imigrant odvděčil za pohostinnost Rakušanů, tak zakládal požáry!

45letý irácký přistěhovalec je podezřelý z několika požárů v centru rakouského města Graz. Není vyloučen ani teroristický motiv! Navíc Kronen Zeitung minulý rok na podzim uvedl, že více z než 50 procent zločinů spáchaných v rakouském hlavním městě ve Vídni jsou vyšetřováni migranti jako podezřelí. Hnutí SPD jasně odmítá masovou imigraci a islamizaci.

Podle zprávy rakouského serveru Kronen Zeitung vyšetřovatelé informovali, že žhářské útoky začaly kolem 10:40 v budově okresního soudu v Graz-West, kde byl vidět muž jak nějakou hořlavou kapalinou postříkal dveře, pak je zapálil a utekl.

Hned po tomto požáru se podezřelý dostal před radnici města Graz. „Personál ho viděl na video monitoru a spustil alarm,“ řekl mluvčí starosty. Svědek druhého žhářského útoku na budovu radnice, řekl, že to byly tři oddělené požáry se silným kouřem, že nebylo vidět na půl metru před sebe. Po zapálení budovy radnice uprchlík opět uprchl a dostal se na ministerstvo sociálních věcí a rodinného práva. Tam ve čtvrtém patře založil další sérii požárů, které nakonec vedly k evakuaci 150 zaměstnanců z budovy.

Poslední požár migrant založil v blízkosti hlavního vlakového nádraží v Grazu, kde byl podezřelý nakonec zatčen orgány, které byly nuceny mobilizovat velké množství policistů a dokonce i policejní vrtulník.

Ale sluníčkáři nám budou stále tvrdit, jakým jsou imigranti multikulturním obohacením. My v SPD odmítáme masovou imigraci a islamizaci. Pokud nechcete, aby naše země dopadla stejně jako islamizovaná západní Evropa, podporujte prosím SPD.

http://www.prvnizpravy.cz/…/iracky-migrant-byl-po-serii-zh…/

2019-06-28T14:18:08+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0