Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Loď Sea-Watch 3 se 42 nelegálními migranty na palubě, jejíž německá kapitánka ve středu porušila zákaz vplout do italských vod, zůstává na moři nedaleko ostrova Lampedusa.

Aktualita

Radim Fiala: Loď Sea-Watch 3 se 42 nelegálními migranty na palubě, jejíž německá kapitánka ve středu porušila zákaz vplout do italských vod, zůstává na moři nedaleko ostrova Lampedusa.

Italský ministr vnitra a náš spojenec a přítel Matteo Salvini prohlásil, že je pro zabavení lodi a zatčení její posádky. Hnutí SPD jasně podporuje tento odhodlaný postoj našeho kolegy Mattea proti nelegální imigraci. Hranice je potřeba proti nelegální imigraci hlídat a porušování zákona se nesmí vyplácet! Matteo, držíme Ti palce! Společně Evropu ubráníme před invazí!

„Na palubě jsou lidé, kteří porušili italské zákony, v první řadě je to kapitánka,“ řekl Salvini. „Pokud bude loď zabavena a posádka zatčena, budu spokojen,“ napsal ve čtvrtek také na twitteru. Tento jeho postoj podporujeme.

Připomeňme, že Salviniho politika uzavírání přístavů výrazně snížila migraci z Afriky do Itálie. Od začátku roku připlulo do Itálie přes moře podle Úřadu vysokého komisaře OSN pro uprchlíky 2450 běženců, což je o 90 procent méně než v témže období loni. Za celý rok 2018 dorazilo do Itálie přes Středozemní moře 23.370 migrantů, o rok dříve jich bylo 119 370.

Matteo, držíme Ti palce! Společně Evropu ubráníme před invazí!

https://echo24.cz/…/po-zabaveni-lodi-s-uprchliky-a-zatceni-…

2019-06-28T14:21:55+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0