Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Podvolení a ovládnutí Evropy islámem postupuje raketovou rychlostí.

Aktualita

Radim Fiala: Podvolení a ovládnutí Evropy islámem postupuje raketovou rychlostí.

V roce 2019 je Mohammed nejoblíbenějším jménem pro chlapce ve Velké Británii. Islámské křestní jméno tak zůstává na špici seznamu jmen, uvádí Daily Mail a cituje hodnocení online portálu Baby Center. Pokud nechcete, aby naše země dopadla stejně jako islamizovaná západní Evropa, podporujte prosím SPD.

„Londýňané vědí, že naše rozmanitost je naší největší silou. Jsme hrdí na to, že jsme anglickým hlavním městem, evropským městem a globálním centrem,“ reagoval muslimský starosta Londýna Sadiq Kahn.

Také v Berlíně v roce 2018 jméno Mohammed je v čele seznamu nejčastěji volených jmen. Kromě toho ve spolkových státech Brémy, Hamburk, Hesensko, Severní Porýní-Vestfálsko a Sársko je jméno Mohammed v top 10 jmen.

Takže toto jsou výsledky masové imigrace, islamizace a multikulturalismu v praxi. Původní obyvatelé se již ve svých městech začínají cítit jako cizinci a mají obavy, aby je někdo nepřepadl, nezavraždil neokradl či neznásilnil. Pokud nechcete, aby naše země dopadla stejně jako islamizovaná západní Evropa, podporujte prosím SPD.

http://www.prvnizpravy.cz/…/mohammed-je-nejoblibenejsim-kr…/

2019-06-30T18:12:58+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0