Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Ruský prezident Vladimir Putin v rozhovoru pro Financial Times prohlásil některé věci, které hlásá hnutí SPD již dávno.

Například řekl, že liberalismus je je již překonaný. Lidé se podle Putina odvrátili od imigrace, otevřených hranic a multikulturalismu. Rozhodnutí kancléřky Angely Merkelové přijmout přes milion běženců považuje Putin za kardinální chybu. Skoro to vypadá, jako by Putin sledoval náš facebook. 🙂 Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

„Migranti mohou zabíjet, loupit a znásilňovat, protože jejich práva jako migrantů musí být chráněna. Co je to za práva? Každý zločin musí být potrestán,“ řekl Putin. To hnutí SPD říká už dávno. A za ta zvěrstva páchaná imigranty můžeme poděkovat Evropské unii, Angele Merkelové a sluníčkářům.

I Rusko se dle něj potýká s problémem s imigranty, ale jako příklad toho, jak to řeší, zmínil výuku ruštiny či zpřísnění zákonů, aby se zajistilo, že migranti musí ruská pravidla, zvyky i kulturu respektovat.

Již dlouho opakujeme, že je naprosto šílené, že sluníčkáři chrání násilníky a vrahy. Jejich nenávist vůči lidem svého vlastního národa nezná mezí a předhazují občany napospas imigrantským dobytkům, kteří je pak vraždí a znásilňují. A nás označují za fašisty? Normální lidi, kteří chtějí žít v klidu se svými rodinami, přáteli a dětmi, zajít si beze strachu na fotbal, pivo či do divadla nazývají fašisty?

Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.

2019-07-02T09:10:04+02:00