Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Kandidát na předsedu Evropské komise Frans Timmermans je nizozemský globalista a oblíbenec francouzského prezidenta Macrona.

Aktualita

Radim Fiala: Kandidát na předsedu Evropské komise Frans Timmermans je nizozemský globalista a oblíbenec francouzského prezidenta Macrona.

Jeho politika je založena na obhajobě imigrace, kvót, ekologického radikalismu a především na důsledném neomarxistickém odmítání hodnot národa a rodiny.

Jeho kandidatura a podpora ukazuje jasně, že se bruselské elity nesmířily s růstem podpory vlasteneckých stran.Pokračují v ideologii jednoho multikulturního státu v Evropě, ve kterém migrací a islamizací postupně zmizí evropské národní státy.

Je třeba jasně říct, že euro-elity narazí na rozhodný odpor europoslanců naší vlastenecké frakce Identita a demokracie, kde působí i europoslanci zvoleni za hnutí SPD pan MUDr. David a generál Blaško. Nedáme se!

https://www.lidovky.cz/…/timmermanse-neschvalime-prohlasil-…

2019-07-02T21:06:14+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0