Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Podporujeme Mattea Salviniho v boji proti nelegálmí migraci.

Aktualita

Radim Fiala: Podporujeme Mattea Salviniho v boji proti nelegálmí migraci.

Italská prokuratura v pátek zahájila vyšetřování Caroly Racketeové, 31leté německé kapitánky lodi Sea-Watch 3, která ve středu se 42 migranty na palubě nepovoleně vplula do italských vod u ostrova Lampedusa.

Italský ministr vnitra Matteo Salvini (Liga), který přísnou proti-imigrační politiku prosazuje od loňského nástupu do úřadu, v této souvislosti prohlásil, že je pro zabavení lodi a zatčení její posádky a že kapitánka lodi bude čelit obvinění z pašeráctví. Řekl rovněž, že očekává, že takto rozhodne i italský soud. Racketeovou a její posádku správně označil za „piráty“, kteří pomáhají gangům pašovat Afričany do Evropy.

Hnutí SPD v této souvislosti plně podporuje vyjádření Mattea Salviniho, který takto bojuje v Itálii proti ilegální imigraci. Jeho kroky jsou v souladu i s našimi postoji.

2019-07-02T21:07:33+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0