Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Hromadná znásilnění a vraždy. Takové jsou výsledky „Mutti“ Merkel a jejího pozvání milionů nelegálních migrantů.

Aktualita

Radim Fiala: Hromadná znásilnění a vraždy. Takové jsou výsledky „Mutti“ Merkel a jejího pozvání milionů nelegálních migrantů.

Soud v německém Freiburgu začal projednávat případ hromadného znásilnění osmnáctileté ženy, ke kterému ve městě došlo loni v říjnu. Na lavici obžalovaných sedí jedenáct mužů mezi osmnácti a třiceti lety a většina z nich jsou žadatelé o azyl. Osm obžalovaných pochází ze Sýrie, zbylí tři z Alžírska, Iráku a Německa. Vidíme „přínosy“ multikulturalismu, imigrace a islamizace v přímém přenosu. Chcete, abychom se v naší zemi přiblížili západu a toto se dělo i u nás, nebo radši podpoříte vlastenecké hnutí SPD?

Případ Freiburgem doslova otřásl. O dva roky dříve tu navíc byla navíc brutálně znásilněna a zavražděna studentka mladým afghánským uprchlíkem, který později dostal doživotí.

Navíc se ukázalo, že na hlavního podezřelého byl v době činu vypsán zatykač kvůli těžkému ublížení na zdraví a znásilnění z roku 2017. To je podobné jako v případě české znásilněné dívky u Lukavce. Připomeňme, že africký migrant Abdallah Ibrahim Diallo, který pravděpodobně znásilnil českou dívku u Lukavce, je v Německu veden jako „osoba s agresivními pohnutkami“ pro dřívější trestnou činnost. Jen v roce 2018 byl třikrát německými orgány řešen pro ublížení na zdraví nebo pro násilnou trestnou činnost. V letošním roce má už také jeden záznam a v roce 2017 má záznam pro útok na tamního činitele. Přesto ho Němci nechali chodit na svobodě! Německá vláda nechává chodit na svobodě násilníky a ti se kvůli nechráněným hranicím mohou dostat i k nám!

Kdyby byl tento násilník v německém vězení a nebyl v “režimu strpění”, nebo kdyby byl vyhoštěn zpátky do Afriky, nemusela být česká dívka znásilněna! A české i německé ženy by nemusely být vražděny či znásilněny, kdyby sem Merkelová do Evropy nepozvala takovou násilnickou sběř a nenechávala ji pohybovat se volně na svobodě!

Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.

https://ct24.ceskatelevize.cz/…/2853296-hromadne-znasilneni…

2019-07-02T21:14:33+01:00

Aktuality

Jurečkův návrh reformy systému sociálních dávek nezabrání jeho zneužívání

Pátek 16.02.2024|

16.2.2024 12:55 Radek Rozvoral: Jurečkův návrh reformy systému sociálních dávek nezabrání jeho zneužívání! Ministr Marian Jurečka z KDU-ČSL představil začátkem února návrh zákona, který upravuje systém vyplácení sociálních dávek. Konečné ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0