Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Premiér Babiš v úterý vyzval české europoslance k podpoře německé ministryně obrany Ursuly von der Leyen na post předsedkyně Evropské komise.

Máme podle něj podpořit pravidelnou účastnici konferencí globalistických elitářů v Bilderbergu a blízkou spolupracovnici kancléřky Merkelové, která do Evropy pozvala miliony nelegálních imigrantů. Máme podle Babiše podpořit někoho, kdo nám ani slovem zatím neřekl, jestli bude alespoň zčásti souhlasit s našimi požadavky. Náš program je jasný: žádný multikulturní stát EU, žádný diktát a vnucování legislativy, přeměna EU na ekonomicky, vědecky a kulturně spolupracující společenství národních států, stop migraci a islamizaci.

Co z toho paní Ursula von der Leyen podpoří? To je pro nás zásadní otázka. Pokud se k těmto věcem přihlásí, jsme připraveni jednat. Pokud ne, naši podporu nedostane! Pokud naše požadavky budou globalisty ignorovány, budeme připravovat ve spolupráci s vlastenci ostatních zemí czexit.

Je pro nás také naprosto nepřijatelný kandidát na předsedu Evropské rady Charles Michel, který by měl nahradit Donalda Tuska. Michel ještě jako belgický premiér pohrozil vloni v prosinci zemím visegrádské čtyřky, že by nemusely zůstat v Schengenském prostoru kvůli tomu, že odmítají přijímat imigranty a nejsou v této věci solidární. Odmítáme ustupovat jakémukoli nátlaku a vyhrožování.

Včera dali také naši europoslanci generál Blaško a MUDr. David jasně najevo, že jsme jediná vlastenecká politická síla v České republice. Při poslechu Ódy na radost zůstali sedět, tak jak se při hudební produkci vážné hudby sluší. Ostatní čeští europoslanci se postavili poslušně do do pozoru před svými globalistickými elitami. Jak chtějí hájit v EU naše zájmy, když přijímají EU jako stát a nikoliv jako společenství států? EU není stát a nemá hymnu. Pro nás je Česká republika na 1. místě!

2019-07-03T09:46:31+01:00