Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je šílené. Bojovníci Islámského státu se vrací do Evropy a pohybují se tu naprosto volně a bez potrestání, jakoby se nechumelilo.

Aktualita

Radim Fiala: To je šílené. Bojovníci Islámského státu se vrací do Evropy a pohybují se tu naprosto volně a bez potrestání, jakoby se nechumelilo.

To už opravdu vypadá, jako by to byl něčí plánovaný záměr na islamizaci Evropy a genocidu původního evropského obyvatelstva. Západoevropské státy pokračují v sebevražedné multikulturní sluníčkářské politice a přijímají zpět džihádisty Islámského státu, aniž by je trestaly, zavřely a izolovaly.

Podle výroční zprávy Europolu se 45 procent britských džihádistů, kteří cestovali do Iráku a Sýrie během vzniku Islámského státu v Iráku a Sýrii (ISIS), nyní bezpečně vrátilo zpět do Spojeného království. Bill Gartner v článku The Telegraph uvedl, že pouze 40 ze 400 vrácených džihádistů bylo stíháno za teroristické aktivity na Blízkém východě. Pokud nechcete, aby naše země dopadla stejně jako země islamizované západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD.

Evropští policejní šéfové z Europolu navíc varují, že Spojené království má zdaleka nejvyšší míru „mimořádně nebezpečných“ vracejících se islamistických bojovníků z celé Evropy. Velká Británie má největší podíl navrácených islamistických zahraničních bojovníků v celé EU. Na druhém místě je Německo s 33 procenty svých občanů, kteří se vrátili. Nizozemsko a Španělsko jsou společně na třetím místě s nejvyšším podílem vracejících se bojovníků ISIS – oba s 18 procenty.

Zpráva varovala, že návrat bojovníků ISIS spolu s jejich radikalizovanými příznivci představuje významnou a trvalou hrozbu pro národní bezpečnost členských států Evropské unie. „Kromě toho přetrvávající znepokojení členských států EU spočívá v tom, že tito jedinci mohou udržovat a posilovat své sítě na národní i mezinárodní úrovni,“ napsali autoři zprávy.

Britská vláda se bohužel nesnaží stíhat velké množství vraždících džihádistických bojovníků , ale chce je prý „reintegrovat“ do britské společnosti. Vymlouvají se, že kdyby prý britská vláda stíhala všechny vracející se džihádisty, riskovala by „ztrátu generace“.

To je vážně neuvěřitelné. Západoevropské sluníčkářské vlády chrání islámské teroristické vrahy a ty, kteří se chtějí bránit proti islamizaci, terorismu a imigrantské kriminalitě, obviňuje z rasismu a trestně je stíhá! Pokud chcete ubránit naši zemi před imigrací a islamizací, podpořte prosím SPD!

http://www.prvnizpravy.cz/…/anglie-nebude-trestat-vracejic…/

2019-07-04T10:10:50+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0