Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Jasně odmítáme nové návrhy na přerozdělování migrantů v EU!

Aktualita

Radim Fiala: Jasně odmítáme nové návrhy na přerozdělování migrantů v EU!

Italský bezpartijní ministr zahraničí Enzo Moavero Milanesi chce v Evropské unii prosadit nový plán, jak se vypořádat s migrací, jehož součástí by byl například mechanismus přerozdělování nově příchozích uprchlíků. Chce to přednést na pondělní radě ministrů zahraničí zemí EU. Pro závazný mechanismus na přerozdělování migrantů se vyslovil i Heiko Maas, šéf německé diplomacie. To je pro hnutí SPD naprosto nepřijatelné.

Zeptáme se vicepremiéra italské vlády, ministra vnitra a předsedy naší partnerské strany Liga Mattea Salviniho, zda je toto oficiální pozice italské vlády, nebo jenom iniciativa ministra zahraničí. Europoslanec za Ligu Paolo Borchia, který byl na naší sobotní konferenci SPD, navíc přerozdělování imigrantů ve svém projevu odmítl.

„Potřebujeme strukturovaný a trvalý mechanismus (pro přerozdělování migrantů),“ řekl ministr. Podle něj není možné, aby všechnu tíhu problému s migrací nesly jen jihoevropské země jako Španělsko, Řecko nebo právě Itálie, kam migranti přes Středozemní moře převážně míří. „Nemůžeme už dál rozhodovat případ od případu a pokaždé hledat nouzové řešení,“ dodal.

Podle našeho názoru mají být nelegální imigranti deportováni zpět, odkud přišli, a ti, kteří je pašují, mají být trestně stíháni. Lodě pašující nelegálními imigranty by měly být zabavovány či v krajním případě (bez posádky) potápěny. Je totiž evidentní, že jde o migranty, kteří jsou motivováni lepší ekonomickou situací. Určitě jsou v Africe státy, kde válka neprobíhá a které jsou bezpečné. Migranti ale rovnou směřují do Evropy.

To samé jako my de facto prosazuje i bývalý rakouský kancléř a šéf rakouské lidové strany Sebastian Kurz na návštěvě Izraele. Tam prohlásil, že je proti tomu, aby byli uprchlíci, zachránění na moři, přiváženi do Evropy. Podle něj by se měli vrátit do zemí svého původu nebo do tranzitní země, a to včetně Libye.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.

https://www.novinky.cz/…/510427-podelme-se-o-migranty-z-mor…

2019-07-15T11:54:52+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0