Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Zase mě jednou pobavil ministr vnitra za sluníčkářskou ČSSD Jan Hamáček.

Tvrdí, že ČSSD je proti povinným kvótám na migranty a zabránila jim, protože našla spojence napříč EU. „SPD a Tomio Okamura – SPD se chlubí partnery v Itálii, kteří chtějí nelegální migranty do Česka přerozdělovat. To my jednoznačně odmítáme!“ napsal Hamáček k tomu, že italský bezpartijní ministr zahraničí Enzo Moavero Milanesi chce v Evropské unii prosadit mechanismus přerozdělování nově příchozích uprchlíků. To ale přece není náš partner! Naším partnerem je Liga Mattea Salviniho, která tvrdě bojuje proti nelegální migraci a snaží se zabránit vyloďování nelegálů v Itálii. Europoslanec Ligy Paolo Borchia na naší konferenci přerozdělování imigrantů odmítl!

„Pokud jde o legislativní stránku, jsme odhodláni postavit se proti současnému návrhu reformy Dublinské smlouvy: nesouhlasíme s automatickým sdílením kvót migrantů, neboť jsme pevně přesvědčeni, že členské státy by měly být nezávislé a měly by mít možnost se rozhodnout, zda a kolik přistěhovalců přijmou na své vlastní území, bez jakýchkoliv mezinárodních zásahů. Solidarita je více než vítána, ale neměla by být nařizována,“ řekl Borchia.

Hamáček plácá nesmysly, protože ví, že ČSSD i on sám má máslo na hlavě. Byl to Miroslav Poche z ČSSD, který řídí ministra zahraničí Petříčka, jenž podporoval kvóty na imigranty. Byli to europoslanci ČSSD, kteří pro kvóty hlasovali!

Sám Hamáček říká, že „islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti“ a ČSSD má ve svém programu podporu imigrace i multietnické a multikulturní společnosti. Sociální demokraté se též zasazují o politické sjednocení Evropy (tedy jinými slovy jeden evropský stát), globální vládnutí a nový světový řád.

Myslím, že lidé vědí, že sluníčkářská ČSSD imigraci, multikulturalismus a islám ve sklutečnosti podporuje, zatímco SPD proti těmto věcem bojuje. A Hamáčkovi nepomůžou ani lživé podpásové útoky.

2019-07-15T15:56:39+02:00