Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Tohle všechno jsou podle Babiše znaky „velké kompetence“ Ursuly von der Leyenové? Spojené státy evropské, kritika obrany před imigrací, Euro-Wehrmacht a Bilderberg?

Aktualita

Radim Fiala: Tohle všechno jsou podle Babiše znaky „velké kompetence“ Ursuly von der Leyenové? Spojené státy evropské, kritika obrany před imigrací, Euro-Wehrmacht a Bilderberg?

To snad není možné. Jako „velmi kompetentní ženu” ohodnotil příští šéfku Evropské komise český premiér Andrej Babiš z hnutí ANO ve svém blahopřejném příspěvku na Twitteru a dodal, že ji do funkce podpořil! Blízká dlouhodobá spolupracovnice kancléřky Merkelové von der Leyenová je ale něčím mezi Merkelovou a Junckerem. Aspoň vidíme, jaké hodnoty Babiš ve skutečnosti zastává. Ursula von der Leyenová je zastánkyní vytvoření evropského superstátu a evropské armády. „Mým cílem jsou Spojené státy evropské,“ řekla. Taktéž velmi silně podporuje neomarxistickou agendu genderu. To hnutí SPD naprosto odmítá!

Babiš uvedl, že německou političku Ursulu von der Leyenovou, kterou v úterý schválili europoslanci do čela Evropské komise, podporoval a že se těší na spolupráci. „Gratuluji k úspěchu ve volbě! Do čela Evropské komise poprvé usedne žena – a to žena velmi kompetentní! Její volbu jsem podporoval a těším se na spolupráci v Evropské radě a doufám, že již zanedlouho budeme mít příležitost osobně probrat naše očekávání od EU,“ uvedl Babiš na Twitteru.

Leyenová též kritizovala maďarskou Orbánovu vládu za nasazení vodních děl proti migrantům na srbsko-maďarské hranici. Jméno německé ministryně obrany se pak v evropském kontextu dostalo do povědomí hlavně díky snaze prohloubit mezi členskými státy EU obrannou spolupráci. Ursula von der Leyenová je obecně velkou zastánkyní prohlubování evropské integrace a federalizace unie. „Mým cílem jsou Spojené státy evropské,“ řekla pro Der Spiegel v roce 2011 s odkazem na model USA. Ursula von der Leyen se také již čtyřikrát účastnila konference globalistů a budovatelů Nového světového řádu Bilderberg a podporuje genderovou a homosexualistickou agendu.

Tohle všechno jsou podle Babiše znaky „velké kompetence“ Ursuly von der Leyenové? Spojené státy evropské, kritika obrany před imigrací, Euro-Wehrmacht a Bilderberg? To se pak máme od Babiše a von der Leyenové na co těšit…

https://www.novinky.cz/…/510678-velmi-kompetentni-zena-chva…

2019-07-17T10:11:18+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0