Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Imigrant ze Sýrie se na Praze 9 vloupal do zaparkovaného auta.

Aktualita

Radim Fiala: Imigrant ze Sýrie se na Praze 9 vloupal do zaparkovaného auta.

Cizinec bez dokladů při zadržení policisty začínal být agresivní a dokonce zvolal: „Allah Akbar“ a pokusil se o útěk. Strážníkům stačilo několik chvatů, hmatů a nasadili mu pouta. Podle ministra vnitra Hamáčka z ČSSD u nás prý ale žádní migranti nejsou… Aha. Pokud chcete ubránit naši zemi před imigrací a islamizací, podpořte prosím hnutí SPD.

Strážníci zadrželi cizince ze Sýrie podezřelého z vloupání se do vozidla, ze kterého si udělal ubytovací zařízení. „Cizinec u sebe neměl žádné doklady, protože je údajně ztratil na letišti. Strážníkům řekl, že vozidlo sice není jeho, ale vlezl do něj, protože mu byla zima a chtěl se v něm vyspat. Vozidlo mělo poničený práh, rozbité přední okno a rozházený obsah vnitřních úložných prostor. Strážníci škodu na vozidle odhadli na 10 tisíc korun,“ uvádí se ve zprávě na webu tydenikpolicie.cz.

„Pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu ho hlídka omezila na osobní svobodě a přivolala kolegy z republikové policie. Při čekání na jejich příjezd začala s přibývajícími minutami narůstat cizincova nervozita, navíc začal být agresivní. V jednu chvíli dokonce zvolal: ´Allah Akbar´ a pokusil se o útěk. Strážníkům stačilo několik chvatů, hmatů a jeho zápěstí ´ozdobili´ pouty. Ještě před příjezdem policie se na místo dostavil majitel vozu,“ uvádí server.

Připomeňme, že podle výroční zprávy německé spolkové policie za rok 2018 se počet migrantů, kteří nelegálně překročili hranice z Česka do Německa, zvýšil. Zatímco v roce 2017 jich bylo 4035, vloni to bylo 4295, což je nárůst o 6,5 procenta! A do Česka vloni Německo podle německé policejní statistiky vrátilo 942 nelegálů.

Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i nelegální migranti, zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

Potenciální islámští teroristé jsou jen kousek od našich hranic a někteří se na našem území i pohybovali či dokonce možná i stále pohybují. Stavět hráz a povodňové zábrany až při povodni, je pozdě. A vidíme, že Německu a západní Evropě jsou v muslimské záplavě minimálně po pás. Brzy to může být po krk a o krk jim půjde. Nesmíme dopustit, aby to, co se děje v západní Evropě, bylo i u nás. Pokud chcete ubránit naši zemi před imigrací a islamizací, podpořte prosím hnutí SPD.

https://tydenikpolicie.cz/syranovi-byla-na-okraji-prahy-z…/…

2019-07-19T22:34:46+01:00

Aktuality

Jurečkův návrh reformy systému sociálních dávek nezabrání jeho zneužívání

Pátek 16.02.2024|

16.2.2024 12:55 Radek Rozvoral: Jurečkův návrh reformy systému sociálních dávek nezabrání jeho zneužívání! Ministr Marian Jurečka z KDU-ČSL představil začátkem února návrh zákona, který upravuje systém vyplácení sociálních dávek. Konečné ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0