Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Prohlášení vedení ČSSD, že hlavním důvodem jejich setrvání ve vládě je obava z extremistické SPD, je hodně zábavné.

Aktualita

Radim Fiala: Prohlášení vedení ČSSD, že hlavním důvodem jejich setrvání ve vládě je obava z extremistické SPD, je hodně zábavné.

Čas dovolených má být veselý a k létu patří zábava. S troškou politického cynizmu si dovolím poděkovat klaunům ve vedení ČSSD za tento gejzír humoru.

Máte to těžké, Putin je extremista, Trump je extremista a v Londýně teď bude další extremista Johnson. SPD je podle ČSSD samozřejmě extremistická, neboť na konferenci SPD zní česká hymna a nikoliv ódy EU jako na sjezdu ČSSD.

Vaše prohlášení je hodně legrační. Pokud to myslíte vážně, tak můžete být jistí, že lidi nepodvedete. Lidé ví, co jste zač, a dají Vám to znát ve volbách. Zkrátka dobrý pokus maskovat patologickou závislost na ministerských křeslech.

https://www.parlamentnilisty.cz/…/Okamura-znici-CT-A-BIS-A-…

2019-07-24T16:48:59+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0