Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Bude za chvilku z Německa Al-Germánia či Germanistán?

Radim Fiala: Bude za chvilku z Německa Al-Germánia či Germanistán?

Server Leipziger Volkszeitung s odvoláním na agenturu DPA napsal, že vedení dvou mateřských školek v Lipsku chtělo z jídelníčku vyřadit vepřové maso kvůli vysokému počtu muslimských dětí… I když k tomu nakonec nedošlo, už fakt, že to někdo myslel vážně prosadit, je alarmující. Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, podpořte prosím hnutí SPD.

Dvě mateřské školky chtěly v Lipsku přestat nabízet vepřové maso kvůli tomu, že tam chodí stále více dětí z muslimských rodin a ty, jak známo, vepřové maso nejedí. Rozhodnutí vedení mateřských škol vyvolalo značnou vlnu odporu. Nakonec bylo rozhodnuto, že se jídelníčky dětí měnit nebudou.

Původně se měla strava změnit kvůli dvěma muslimským dívkám. „Z úcty k měnícímu se světu budou od 15. července objednávány a vydávány pouze potraviny, které neobsahují vepřové maso,“ stálo ve vysvětlujícím dopise, kterým byli rodiče informování o záměrech školek. Dopis podepsal ředitel Wolfgang Schäfer. Staženi měli být i gumoví medvídci, protože tyto cukrovinky obsahují stopy produktů z vepřového masa.

I když k tomu nakonec nedošlo, už fakt, že to někdo myslel vážně prosadit, je alarmující. Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, podpořte prosím hnutí SPD.

2019-07-24T16:54:55+02:00