Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Angele Merkelové můžeme poděkovat za další „multikulturní obohacení“.

Aktualita

Radim Fiala: Angele Merkelové můžeme poděkovat za další „multikulturní obohacení“.

Jedenadvacetiletý žadatel o azyl ze Sýrie již útočil mačetou v obchodě s kebabem v jihoněmeckém městě Reutlingen. Zavraždil jednu ženu, další dvě osoby zranil. V pondělí zase napadl ve vlaku mladý žadatel o azyl z Afghánistánu ve Würzburgu sekyrou a nožem cestující. K útoku se později přihlásil Islámský stát. Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Nic na tom nemění fakt, že útoky jsou již staršího data. Podtrhují jen obecný rys. Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Německo či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD.

Podle policie byl útočníkem jedenadvacetiletý Syřan žádající ve Spolkové republice o azyl. Očití svědci uvedli, že byl „úplně šílený“ a pokusil se zaútočit i na policejní auto. Policie se o něj v souvislosti s napadením již v minulosti zajímala… Přesto ho nechala chodit na svobodě… a vraždit…

Připomeňme také, že africký migrant Abdallah Ibrahim Diallo, který pravděpodobně znásilnil českou dívku u Lukavce poblíž Terezína, je v Německu veden jako „osoba s agresivními pohnutkami“ pro dřívější trestnou činnost. Jen v roce 2018 byl třikrát německými orgány řešen pro ublížení na zdraví nebo pro násilnou trestnou činnost. V letošním roce má už také jeden záznam a v roce 2017 má záznam pro útok na tamního činitele. Přesto ho Němci nechali chodit na svobodě! Německá vláda nechává chodit na svobodě násilníky a ti se kvůli nechráněným hranicím mohou dostat i k nám!

Kdyby byl tento násilník v německém vězení a nebyl v “režimu strpění”, nebo kdyby byl vyhoštěn zpátky do Afriky, nemusela být česká dívka znásilněna! A české i německé ženy by nemusely být vražděny či znásilněny, kdyby sem Merkelová do Evropy nepozvala takovou násilnickou sběř a nenechávala ji pohybovat se volně na svobodě!

Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.

https://ct24.ceskatelevize.cz/…/1855961-syrsky-bezenec-u-st…

2019-07-26T16:00:30+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0