Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Bohužel se ukazuje, že slovenská prezidentka Zuzana Čaputová naplňuje agendu George Sorose na podporu masové imigrace a rozbití Visegrádské čtyřky.

Aktualita

Radim Fiala: Bohužel se ukazuje, že slovenská prezidentka Zuzana Čaputová naplňuje agendu George Sorose na podporu masové imigrace a rozbití Visegrádské čtyřky.

V rozhovoru pro Le Monde například podpořila přerozdělování uprchlíků a rovněž podpořila „evropskou jednotu“ a „právní stát“. Pojem „právní stát“ je nový nástroj Bruselu, jak si podřídit státy Evropské unie, a „evropská jednota“ je požadavek na vytvoření evropského superstátu. SPD odmítá přerozdělování imigrantů a podporuje silnou spolupráci zemí V4 při obraně Evropy.

„Musíme být mezi zeměmi, které hledají řešení (migrace), i když do naší země uprchlíci nesměřují. Je pravda, že v našem regionu je to citlivé téma, protože nejsme uvyklí na rozdílnosti, jiné kultury, jiné lidi,“ řekla Čaputová. Podle ní je třeba na jedné straně respektovat obavy lidí a brát na ně ohled, ale zároveň se podílet na hledání řešení, jako je posílení hranic, rozdělování uprchlíků, které bude fungovat, a řešení příčin, nikoli důsledky migrace.

Čaputová to dělá velmi chytře – mezi rozumné návrhy na posílení hranic a řešení příčin migrace přimíchá i nepřijatelné přerozdělování uprchlíků. Větou, že „nejsme uvyklí na rozdílnosti, jiné kultury, jiné lidi“ také Čaputová podsouvá, že je to špatně a že bychom si na to měli zvyknout. My si na to ale zvykat nechceme! Multikulturalismus selhal.

Zuzana Čaputová je politik, který otevřeně podporuje likvidaci tradiční rodiny, likvidaci tradičních hodnot a likvidaci suverénních států. Je to politik podporující unifikaci Evropy do jednotného státu EU. Čaputová pracovala v neziskovce, která dostávala peníze od Sorosova Open Society Fund.

Čaputová chce v této linii nabourat i spolupráci V4. Podpořila Evropskou unii v tažení proti Polsku a Maďarsku, která si jako záminku a klacek na ně vzala, že tyto země porušují principy právního státu. EU tak praktikuje politiku brežněvovské omezené suverenity a Čaputová to podporuje.

SPD jasně odmítá přerozdělování imigrantů a podporuje silnou spolupráci zemí V4 při obraně Evropy.

https://www.irozhlas.cz/…/zuzana-caputova-migrace-uprchlici…

2019-07-29T11:46:05+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0