Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je strašné, vážně strašné! Eritrejec v Německu shodil pod vlak ženu s osmiletým chlapcem, dítě zemřelo.

Aktualita

Radim Fiala: To je strašné, vážně strašné! Eritrejec v Německu shodil pod vlak ženu s osmiletým chlapcem, dítě zemřelo.

Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik napadených a zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti.

Na hlavním nádraží ve Frankfurtu nad Mohanem shodil muž do kolejiště pod projíždějící vlak matku s osmiletým chlapcem, informoval server týdeníku Focus. Dítě na místě zemřelo, matka pád přežila a skončila v nemocnici. Pachatelem je 40letý muž původem z Eritreje.

Vraždící muž, který ženu s dítětem strčil do kolejiště, se pokusil podle zpráv některých médií shodit do kolejiště ještě další lidi a chtěl z místa činu utéct. Další cestující ho ale pronásledovali až před budovu nádraží, kde ho zadrželi. Policisté si ho vzápětí převzali a nyní ho vyslýchají.

Jeden očitý svědek popsal strašný křik lidí, kteří tam čekali. Někteří se podle jeho slov zhroutili a lékaři je museli ošetřit. „Lidé, kteří se nacházeli na nástupišti a odcházeli odtamtud, byli smrtelně bledí,“ popisoval svědek.

Podobný případ se stal 20. července ve městě Voerde v Severním Porýní-Vestfálsku, kde 28letý muž před projíždějící vlak shodil 34letou ženu. Také ona následkům svých zranění podlehla. Připomeňme také, že před časem africký imigrant Mourtala Madou v Hamburku například uřízl hlavičku malému dítěti. A takových případů je mnohem, mnohem více…

Dodejme také, že africký migrant Abdallah Ibrahim Diallo, který pravděpodobně znásilnil českou dívku u Lukavce, je v Německu veden jako „osoba s agresivními pohnutkami“ pro dřívější trestnou činnost. Jen v roce 2018 byl třikrát německými orgány řešen pro ublížení na zdraví nebo pro násilnou trestnou činnost. V letošním roce má už také jeden záznam a v roce 2017 má záznam pro útok na tamního činitele. Přesto ho Němci nechali chodit na svobodě! Německá vláda nechává chodit na svobodě násilníky a ti se kvůli nechráněným hranicím mohou dostat i k nám! Pan Hamáček nám to teď potvrdil!

Kdyby byl tento násilník v německém vězení a nebyl v „režimu strpění“, nebo kdyby byl vyhoštěn zpátky do Afriky, nemusela být česká dívka znásilněna! A české i německé ženy by nemusely být vražděny či znásilněny, kdyby sem Merkelová do Evropy nepozvala takovou násilnickou sběř a nenechávala ji pohybovat se volně na svobodě!

Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik napadených a zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.

https://www.novinky.cz/…/511784-eritrejec-v-nemecku-shodil-…

2019-07-30T13:54:19+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0