Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je strašné, vážně strašné! Eritrejec v Německu shodil pod vlak ženu s osmiletým chlapcem, dítě zemřelo.

Na hlavním nádraží ve Frankfurtu nad Mohanem shodil muž do kolejiště pod projíždějící vlak matku s osmiletým chlapcem, informoval server týdeníku Focus. Dítě na místě zemřelo, matka pád přežila a skončila v nemocnici. Pachatelem je 40letý muž původem z Eritreje.

Vraždící muž, který ženu s dítětem strčil do kolejiště, se pokusil podle zpráv některých médií shodit do kolejiště ještě další lidi a chtěl z místa činu utéct. Další cestující ho ale pronásledovali až před budovu nádraží, kde ho zadrželi. Policisté si ho vzápětí převzali a nyní ho vyslýchají.

Jeden očitý svědek popsal strašný křik lidí, kteří tam čekali. Někteří se podle jeho slov zhroutili a lékaři je museli ošetřit. „Lidé, kteří se nacházeli na nástupišti a odcházeli odtamtud, byli smrtelně bledí,“ popisoval svědek.

Podobný případ se stal 20. července ve městě Voerde v Severním Porýní-Vestfálsku, kde 28letý muž před projíždějící vlak shodil 34letou ženu. Také ona následkům svých zranění podlehla. Připomeňme také, že před časem africký imigrant Mourtala Madou v Hamburku například uřízl hlavičku malému dítěti. A takových případů je mnohem, mnohem více…

Dodejme také, že africký migrant Abdallah Ibrahim Diallo, který pravděpodobně znásilnil českou dívku u Lukavce, je v Německu veden jako „osoba s agresivními pohnutkami“ pro dřívější trestnou činnost. Jen v roce 2018 byl třikrát německými orgány řešen pro ublížení na zdraví nebo pro násilnou trestnou činnost. V letošním roce má už také jeden záznam a v roce 2017 má záznam pro útok na tamního činitele. Přesto ho Němci nechali chodit na svobodě! Německá vláda nechává chodit na svobodě násilníky a ti se kvůli nechráněným hranicím mohou dostat i k nám! Pan Hamáček nám to teď potvrdil!

Kdyby byl tento násilník v německém vězení a nebyl v „režimu strpění“, nebo kdyby byl vyhoštěn zpátky do Afriky, nemusela být česká dívka znásilněna! A české i německé ženy by nemusely být vražděny či znásilněny, kdyby sem Merkelová do Evropy nepozvala takovou násilnickou sběř a nenechávala ji pohybovat se volně na svobodě!

Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik napadených a zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.

2019-07-30T13:54:19+02:00