Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Sluníčkáři a ministr vnitra Jan Hamáček z ČSSD nám stále budou namlouvat, že prý migrace není hrozbou nebo že tu žádní migranti nejsou.

Aktualita

Radim Fiala: Sluníčkáři a ministr vnitra Jan Hamáček z ČSSD nám stále budou namlouvat, že prý migrace není hrozbou nebo že tu žádní migranti nejsou.

Policie v pondělí na Pardubicku ale zadržela migranta pravděpodobně z Afghánistánu, který trpí infekční kožní chorobou a který tvrdí, že mu je 16 let. To by nám tak ještě scházelo, aby nám sem migranti zavlekli infekční nemoci!

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

Připomeňme, že podle výroční zprávy německé spolkové policie za rok 2018 se počet migrantů, kteří nelegálně překročili hranice z Česka do Německa, zvýšil. Zatímco v roce 2017 jich bylo 4035, vloni to bylo 4295, což je nárůst o 6,5 procenta!

Do Česka vloni Německo podle německé policejní statistiky vrátilo 942 nelegálů. Kdepak ti nelegálové jsou, pane ministře Hamáčku? Doufám, že se volně nepohybují na našem území!

Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i nelegální migranti, zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. To se například bohužel ukázalo v případě znásilněné české dívky africkým migrantem v Lukavci. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

Potenciální islámští teroristé jsou jen kousek od našich hranic a někteří se na našem území i pohybovali či dokonce možná i stále pohybují. Stavět hráz a povodňové zábrany až při povodni, je pozdě. A vidíme, že Německu a západní Evropě jsou v muslimské záplavě minimálně po pás. Brzy to může být po krk a o krk jim půjde. Nesmíme dopustit, aby to, co se děje v západní Evropě, bylo i u nás. Pokud chcete ubránit naši zemi před imigrací a islamizací, podpořte prosím hnutí SPD, které již předložilo návrhy zákonů zakazující islámské zahalování na veřejnosti a zakazující propagaci nenávistní islámské ideologie.

https://echo24.cz/…/policie-zadrzela-na-pardubicku-migranta…

2019-08-01T13:40:12+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0