Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Předák TOP 09 Miroslav Kalousek předvádí obrovské pokrytectví, když o Rusku říká v souvislosti se zásahem proti demonstrantům, že je to „říše zla“.

Aktualita

Radim Fiala: Předák TOP 09 Miroslav Kalousek předvádí obrovské pokrytectví, když o Rusku říká v souvislosti se zásahem proti demonstrantům, že je to „říše zla“.

Proč neřekl například o Španělsku, že je to „říše zla“, když španělská vláda brutálně zasáhla proti pokojným demonstracím v Katalánsku? Proč neodsoudil brutální zásah Macronova režimu ve Francii proti Žlutým vestám, při nichž bylo mnoho lidí těžce zraněno a mají trvalé následky jako vystřelené oči a podobně? Proč se stejným důrazem nevystoupí Kalousek proti tomu, že ukrajinská vláda oslavuje fašistické banderovské masové vrahy? Je mi stydno za každého českého politika, který tyto zločiny francouzské, španělské či ukrajinské vlády zlehčuje a přehlíží.

„Liberální demokrat“ Macron smí nechat mlátit demonstranty, a Putin nesmí? Mlácení lidí je samozřejmě odsouzeníhodné, ale ať se každému měří stejně. Stejně pokrytecké je i prohlášení ministrem Petříčkem z ČSSD vedeného ministerstva zahraničí…

Co si o tom myslíte Vy?

https://www.lidovky.cz/…/ceska-diplomacie-vyzvala-po-masove…

2019-08-06T00:33:42+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0