Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To snad není možné. Pražský magistrát pod vedením Pirátů, TOP 09, STAN a Praha sobě vyhazuje minimálně statisíce korun na různé sluníčkářské projekty.

Aktualita

Radim Fiala: To snad není možné. Pražský magistrát pod vedením Pirátů, TOP 09, STAN a Praha sobě vyhazuje minimálně statisíce korun na různé sluníčkářské projekty.

Každý Pražan nepřímo přispívá na festival „Všichni jsme Afričani“, na celoroční činnost Společnosti pro queer paměť, která mimo jiné usiluje o „odborné historické poznání LGBT minulosti“ či na průvod Prague Pride. Přijde Vám to normální? Nebylo by třeba to dát na pomoc českým seniorům? A když už mají sluníčkáři takovou starost o homosexuály, proč třeba neudělají nějaký informační projekt o tom, jak jsou homosexuálové vražděni v muslimských zemích a o tom, že islám za homosexualitu požaduje smrt?

Prague Pride věnovala na homosexualistický festival sto tisíc korun. Proč nevěnuje také peníze třeba na akce podporující tradiční rodinu?

Praha rovněž podpoří částkou 120 tisíc korun festival „Tvůrčí Afrika aneb všichni jsme Afričani“. Letos se bude konat již patnáctý ročník, který se snaží mapovat současnou dramatickou tvorbu autorů z různých afrických zemí. V roce 2019 se akce zaměří na Kamerun… Nevím, jak Vy, ale já Afričan rozhodně nejsem, tak nevím, proč bych to měl podporovat. 🙂 Že by to bylo jen pokračování politiky předsedy Pirátů „Uprchlíci vítejte?“. Toto heslo skandoval Ivan Bartoš před časem před Pražským hradem.

Další homosexualistický projekt, který Praha finančně podpoří, je sto tisíc korun na provoz Centra queer paměti, který prý „vytváří vysoce profesionální zázemí pro uchování kulturního dědictví pražské queer komunity“. Když už mají sluníčkáři takovou starost o homosexuály, proč třeba neudělají nějaký informační projekt o tom, jak jsou homosexuálové vražděni v muslimských zemích a o tom, že islám za homosexualitu požaduje smrt?

Je mi z toho fakt zle. Mnozí důchodci u nás živoří na hranici bídy, ale Praha vyhazuje peníze za takovéto sluníčkářské šílenosti… Co si myslíte Vy? Nedaly se ty veřejné peníze využít lépe?

https://www.parlamentnilisty.cz/…/Lesbicky-homosexualove-a-…

2019-08-07T00:11:54+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0