Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Padla pohádka o „chudáčcích uprchlících“, kteří ani nemají co do úst. Pašeráci našli migrantům z Afriky novou trasu, která je extrémně drahá – pašeráci si účtují 30 tisíc dolarů (690 tisíc korun!).

Aktualita

Radim Fiala: Padla pohádka o „chudáčcích uprchlících“, kteří ani nemají co do úst. Pašeráci našli migrantům z Afriky novou trasu, která je extrémně drahá – pašeráci si účtují 30 tisíc dolarů (690 tisíc korun!).

Migranti nasednou například v Ugandě do letadla některé africké letecké společnosti a přes půl zeměkoule se přepraví buď do Mexika, nebo do některé z jihoamerických zemí. Odtamtud se pokoušejí dostat do Spojených států. Takže je vidět, že se nejedná o žádné chudáčky, ale bohaté Afričany, kteří si chtějí zlepšit životní podmínky. Rovněž to dokládá, že neutíkají do bezpečí, ale za blahobytem. Hnutí SPD jasně odmítá nelegální imigraci.

Na počátku července hlásily mexické úřady, že se počet afrických migrantů v zemi ztrojnásobil. Podle oficiálních údajů jich je kolem 1900, většina z nich pochází z Kamerunu a Demokratické republiky Kongo a jejich cílem jsou Spojené státy americké.

Podle našeho názoru mají být nelegální imigranti deportováni zpět, odkud přišli, a ti, kteří je pašují, mají být trestně stíháni. Lodě pašující nelegálními imigranty by měly být zabavovány či v krajním případě (bez posádky) potápěny. Je totiž evidentní, že jde o migranty, kteří jsou motivováni lepší ekonomickou situací. Určitě jsou v Africe státy, kde válka neprobíhá a které jsou bezpečné. Migranti ale rovnou směřují do Evropy a v tomto případě i do Ameriky.

Dodejme také, že africký migrant Abdallah Ibrahim Diallo, který podle všeho znásilnil českou dívku u Lukavce, je v Německu veden jako „osoba s agresivními pohnutkami“ pro dřívější trestnou činnost. Jen v roce 2018 byl třikrát německými orgány řešen pro ublížení na zdraví nebo pro násilnou trestnou činnost. V letošním roce má už také jeden záznam a v roce 2017 má záznam pro útok na tamního činitele. Přesto ho Němci nechali chodit na svobodě! Německá vláda nechává chodit na svobodě násilníky a ti se kvůli nechráněným hranicím mohou dostat i k nám! Pan ministr vnitra Hamáček z ČSSD nám to potvrdil!

Kdyby byl tento násilník v německém vězení a nebyl v „režimu strpění“, nebo kdyby byl vyhoštěn zpátky do Afriky, nemusela být česká dívka znásilněna! A české i německé ženy by nemusely být vražděny či znásilněny, kdyby sem Merkelová do Evropy nepozvala takovou násilnickou sběř a nenechávala ji pohybovat se volně na svobodě!

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Navrhli jsme již zákony zakazující islámské zahalování na veřejnosti a zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

https://www.novinky.cz/…/migranti-z-afriky-nasli-novou-cest…

2019-08-07T23:49:05+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0