Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: “Šel jsem za těmi hlasy a viděl skupinku asi dvaceti migrantů. Bylo tam i malé děcko, nikterak nepořvávali, ale jak mě viděli, ztichli.

Aktualita

Radim Fiala: “Šel jsem za těmi hlasy a viděl skupinku asi dvaceti migrantů. Bylo tam i malé děcko, nikterak nepořvávali, ale jak mě viděli, ztichli.

To jsem měl vlastně možnost si všimnout, že mají i v tom parnu na zemi rozdělaný oheň a nad ním kyblík. Jak jsem byl z toho horka takový zmatený, nešel jsem cestou zpátky, ale přímo k nim a prostě mi to nedalo a do toho kbelíku jsem se podíval. Byla v něm živá slepice, která měla z toho opékání puklé oči. Slepice jsme u nás doma taky zabíjeli, ale oni to vzali v opačném pořadí. My totiž slepici zabili a potom ji spařili a škubali peří, oni je vařili za živa a pak ji asi obědvali, nevím, málem mě z toho pohledu klepla mrtvice…“ dodal svůj zážitek pan Milan.

https://www.parlamentnilisty.cz/…/Vylet-za-Rim-zpusobil-Cec…

2019-08-08T22:47:41+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0