Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Je tady další šílená věc, se kterou přichází Evropská unie.

Aktualita

Radim Fiala: Je tady další šílená věc, se kterou přichází Evropská unie.

Evropské komise prosazuje, aby se v sociální oblasti hlasovalo kvalifikovanou většinou, a nikoliv jednomyslně jako doposud. Kdyby se zrušila jednomyslnost, ostatní státy by nás mohly přehlasovat a mohly by kupříkladu zavést jednotné sociální dávky pro imigranty a azylanty ve stejné výši platné v celé EU, čímž by migranti a azylanti začali směřovat k nám, protože by se jim tu třeba za tisíc euro měsíčně žilo velmi dobře. SPD naprosto odmítá diktát Bruselu a další omezování suverenity naší země.

Je šokující, že v senátním výboru pro unijní záležitosti podpořili návrh Evropské komise zástupci STAN a předseda výboru Václav Hampl z klubu KDU-ČSL. Tito politici zrazují naší vlast.

Připomeňme, že Evropská komise a velké státy unie jako Německo a Francie navrhují zahrnout do většinového hlasování daňové a sociální otázky, otázky zaměstnanosti (zaměstnávání cizinců) a taktéž společnou zahraniční a bezpečnostní politiku.

Tím by ČR přišla o své poslední národní pravomoci! Občané by již ve volbách nerozhodovali o výši daní, ale rozhodoval by o tom Brusel! Stejně tak by náš parlament nerozhodoval o výši sociálního pojištění, sociálních dávkách a podobně. To už by mohl být český parlament rovnou zrušen, protože by již o ničem nerozhodoval a musel by jen povinně implementovat legislativu Bruselu. Česká republika by již ani formálně nemohla mít vlastní suverénní zahraniční politiku, ale musela by se podřídit ve všem rozhodování Evropské unie! Tedy diktátu Francie a Německa.

Pokud odmítáte diktát Bruselu, podporujte prosím hnutí SPD.

https://www.tyden.cz/…/cesko-se-vzepre-bruselu-ohledne-vets…

2019-08-09T23:59:01+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0