Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Svůj k svému. Česká Satanova komunita podpořila Prague Pride homosexuálů.

Aktualita

Radim Fiala: Svůj k svému. Česká Satanova komunita podpořila Prague Pride homosexuálů.

Transparent v duhových barvách na Palackého náměstí v Praze hlásá, že „Satanova komunita podporuje LGBT“. Je to otevření dalšího Overtonova okna, kdy se dříve naprosto ani nemyslitelné a zvrácené věci stávají postupem času přijatelné a nakonec podporované. Ještě před pár desítkami lety by nikoho nenapadlo, že by mohlo existovat manželství homosexuálů, ale postupnou propagandou a podsouváním veřejnosti se daří takové zvrácenosti prosadit. Podobně se v současnosti otevírá i debata o legalizaci pedofilie. Satan je symbol zla a symbol boje proti tradičnímu řádu a přirozeným normálním hodnotám.

Bohužel západní neomarxistická sluníčkářská společnost dnes podléhá rozkladu, proti kterému bojují vlastenci a zastánci tradičních hodnot. Stav dnešního degenerovaného Západu ve své legendární valdajské řeči před lety dobře popsal ruský prezident Vladimir Putin.

„Vidíme, jak většina euroatlantických zemí fakticky jde cestou odmítání svých kořenů, včetně křesťanských hodnot, které tvoří základ západní civilizace. Popírají se morální zásady a jakákoli tradiční identita: národní, kulturní, náboženská, nebo dokonce pohlavní. Provádí se politika, která řadí na stejnou úroveň velkou mnohodětnou rodinu a partnerství osob stejného pohlaví, víru v Boha a víru v Satana. Výstřelky politické korektnosti jdou tak daleko , že už se vážně mluví o registraci stran, jejichž cílem je podpora pedofilie. Lidé v mnoha evropských zemích se bojí nebo stydí mluvit o své náboženské příslušnosti. Ruší se a přejmenovávají svátky, aby stydlivě schovali podstatu těchto svátků – jejich morální základ. A tento model se agresivně snaží vnutit celému světu. Jsem přesvědčen, že to je přímá cesta k degradaci a primitivismu, k hluboké demografické a morální krizi,“ řekl trefně Vladimir Putin.

Sexuální orientace je soukromou záležitostí každého. Hnutí SPD odmítá perzekuci homosexuálů a homosexuálové mají dle nás právo na stejné občanské svobody jako ostatní občané. Největším nebezpečím pro homosexuály jako osoby je v současnosti nenávistný islám, který prosazuje trest smrti za homosexualitu. Podle hnutí SPD je základem státu ale tradiční rodina, ve které táta s mámou vychovávají děti. Tradiční rodina si od státu zasluhuje všestrannou podporu a ochranu.

Hnutí SPD brání tradiční hodnoty a normální svět a jasně vystupuje proti totalitní politické korektnosti, multikulturalismu, zvrácené teorii genderu, pozitivní diskriminaci či propagaci ideologie homosexualismu, která pro homosexuály vyžaduje privilegia a adoraci. Uděláme vše pro to, aby se podobné zvrácenosti jako na „liberálně-demokratickém“ Západě neděly i u nás. Braňte prosím normální svět s námi.

https://www.lidovky.cz/…/satan-podporil-lgbt-komunitu-nic-j…

2019-08-10T00:11:21+01:00

Aktuality

Jurečkův návrh reformy systému sociálních dávek nezabrání jeho zneužívání

Pátek 16.02.2024|

16.2.2024 12:55 Radek Rozvoral: Jurečkův návrh reformy systému sociálních dávek nezabrání jeho zneužívání! Ministr Marian Jurečka z KDU-ČSL představil začátkem února návrh zákona, který upravuje systém vyplácení sociálních dávek. Konečné ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0