Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Sluníčkáři strašili tím, že když se dostane vlastenecký prezident Donald Trump k moci, bude to katastrofou.

Opak je pravdou. Spojené státy americké v současnosti procházejí nejdelším obdobím hospodářského růstu v historii. Míra nezaměstnanosti atakuje 50leté minimum, mzdy a důvěra v americkou ekonomiku rostou. Daří se i americkým burzám. Někteří ekonomové dokonce varují, že když Trump nebude znovu prezidentem, nastane ekonomický propad. Čili je vidět, že když se patrioti dostanou k moci, reálně řeší problémy lidí, zatímco globalisté vedou země, které řídí, k zániku. Podobně se našemu vlasteneckému spojenci Matteo Salvinimu daří v Itálii výrazně snížit počet nelegálních migrantů, a proto má rekordní podporu lidí.

Index S&P 500, který sdružuje akcie pět stovek největších podniků obchodovaných na amerických burzách, celkem stoupl od začátku roku 2017 o více než 30 procent. Podobný nárůst zaznamenal i Dow Jonesův index, technologický index Nasdaq Composite ve stejném období vzrostl téměř o 50 procent. HDP USA ve srovnání s lety, kdy vládl globalista Obama roste a nezaměstnanost klesá.

Nemusíme souhlasit s Donaldem Trumpem ve všem a národní zájmy našich států jsou v některých věcech odlišné. Navíc jeho pozice je těžká, protože globalistická chobotnice má chapadla i v jeho administrativě. Ale vidíme, že se snaží hájit národní zájmy své země. Každopádně platí, že když se vlastenci dostanou k moci, jejich země začínají fungovat a vzkvétat. Globalisté vedou svět a státy, kterým vládnou, jen k úpadku. Pro Trumpa je America First, pro nás je Česká republika na 1. místě!

2019-08-12T13:23:41+02:00