Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Další šílený příběh z multikulturního islamizovaného sluníčkářského Švédska.

Aktualita

Radim Fiala: Další šílený příběh z multikulturního islamizovaného sluníčkářského Švédska.

Řidič ve švédském městě Malmö, které je proslulé velkým počtem imigrantských no-go zón a kde je polovina obyvatel imigrantského původu, vyhodil dívku z autobusu za to, že měla na sobě šortky a krátký, břicho odhalující top! Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde jsou imigrantská ghetta, kam se bojí vkročit i policisté a ženy jsou běžně znásilňovány imigranty, podporujte prosím hnutí SPD.

„Ukazujete příliš,“ řekl dívce a vyzval ji, ať autobusovou linku v třetím největším švédském městě Malmö opustí a ta nakonec vystoupila.

Podobný případ se stal ve švédském Stockholmu, kdy muslimský řidič autobusu ve odmítl vstup ženě do autobusu, protože se se svými kamarády muslimy právě modlil. Muslimský muž navíc na ženu reagoval velmi agresivně, jak napsaly švédské noviny Nyheter Idag. Nechal ji stát v dešti a pustil ji, až když modlitba skončila. Nadával jí. Žena se bála řidiče autobusu a jeho společníků, a tak ji nakonec odvezl autem přítel.

Připomeňme také podobný případ z května, kdy muslimský řidič autobusu ve Francii odmítl svézt ženu, která byla v minisukni, a zavřel jí dveře. Když si rozlícený otec stěžoval na provozovatele autobusových linek v Paříži RATP, od kterého chce veřejnou omluvu, a o incidentu napsal na svém profilu, sociální síť část jeho stížností smazala a obvinila ho z podněcování nenávisti.

Podle podle nejnovější Zprávy o národní bezpečnosti vydané Švédskou národní radou pro prevenci kriminality (Brottsförebyggande Rådet nebo Brå) se čtyři z deseti žen bojí vyjít ven. V roce 2017 vydala švédská policie zprávu Zranitelné oblasti 2017(„Utsatta områden 2017“, známé jako „no-go zóny“ nebo oblasti, ve kterých není vymáháno právo). Dle této zprávy ve Švédsku existuje 61 takových oblastí, v nichž působí 200 zločineckých sítí, do nichž je zapojeno přibližně 5 000 zločinců. V 23 oblastech je situace zvláště kritická a do závažných trestných činů souvisejících i se zbraněmi a drogami tam jsou zapojeny dokonce 10leté děti. Většinu obyvatel tam tvoří lidé s neevropskými kořeny, hlavně muslimští imigranti.

V centru malebného švédského univerzitního města Uppsala se 80 % dívek necítí bezpečně. 14letá dívka, která se bojí odhalit svoji identitu, švédským médiím řekla, že stále nosí sportovní obuv, aby mohla v případě napadení rychleji utéct. Svou zkušenost z cesty domů autobusem popsala takto: „Posadila jsem se na sedadlo a hned ke mně přišli kluci a sedli si vedle mě z obou stran. Pak přišli další a postavili se přede mě. Začali mi osahávat vlasy a nohy a říkali mi věci, kterým jsem nerozuměla. Byla jsem vyděšená a mnohokrát jsem jim řekla, aby s tím přestali, ale neposlouchali mě… Je to děs. Já se tady chci cítit bezpečně.“

Nedávný průzkum ukázal, že v centru Uppsaly se cítí bezpečně jen 19 % středoškolaček. V roce 2013 se jich cítilo bezpečně 45 %. Gangy mužů a chlapců sexuálně obtěžující švédské dívky v Uppsale jsou často tvořeny nově příchozími migranty.

Nedávná zpráva organizace Amnesty International „Spravedlnost pro oběti znásilnění v severských zemích“ vydaná v dubnu 2019 ostře kritizovala Švédsko za to, že se řádně nezabývá případy znásilnění. V roce 2018 zažilo Švédsko rekordní počet případů střelby s následkem smrti, v nichž bylo zabito 45 lidí. Většina případů střelby proběhla v oblasti Stockholmu a nejvíce mrtvých bylo v Jižním Švédsku, kde se nachází Malmö. Většinou to souvisí s kriminalitou v no-go zónách.

My ale říkáme, že nám nebudou imigranti diktovat, jak se mají ženy oblékat v autobusech v našich zemích! Když se jim to nelíbí, ať imigranti táhnout, odkud přišli! Kde to jsme, aby muslimští imigranti ženám zakazovali jezdit ve veřejné dopravě kvůli minisukni nebo kvůli tomu, že se modlí? My jsme tady doma a máme právo sami si určovat ve své zemi svá pravidla!

Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde jsou imigrantská ghetta, kam se bojí vkročit i policisté a ženy jsou běžně znásilňovány imigranty, podporujte prosím hnutí SPD. Už jsme předložili i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

https://www.lidovky.cz/…/odvazne-obleceni-v-autobusu-ridic-…

2019-08-16T10:20:02+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0