Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Máme tady další důsledek šílené masové imigrace a multikulturalismu.

Aktualita

Radim Fiala: Máme tady další důsledek šílené masové imigrace a multikulturalismu.

„Němečtí“ učni často neumí německy. V Německu přibývá mladých lidí, kteří si nedokážou osvojit němčinu natolik, aby se vyučili a byli vhodnou posilou pro místní firmy. Počet vyučených rok od roku klesá. V roce 2018 zůstalo neobsazeno 58 tisíc učňovských míst. Multikulturalismus vedl k tomu, že se imigranti a jejich potomci ani nenaučí jazyk země, do které se přistěhovali! Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Německo či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD.

Německé firmy pozorují rostoucí nedostatek uchazečů, jejichž znalost němčiny by jim umožnila se vyučit a zaplnit volná místa v ekonomice. Zástupci firem upozorňují i na to, že část dětí po ukončení povinné školní docházky neumí německy dostatečně na to, aby mohly vést pracovní pohovor nebo písemně podat žádost o zaměstnání. Paradoxně to tak firmy nutí hledat uchazeče za hranicemi.

Imigranti totiž často žijí ve svých ghettech, kde je nic nenutí k tomu, aby se naučili jazyk a aby se integrovali a asimilovali. Stýkají se jen se svými muslimskými krajany, chodí do mešity, nakupují v muslimských obchodech a berou dávky. Své země jejich zvyky si přinesli s sebou, a tak v západoevropských městech vidíme „malá Turecka“ či „malé Arábie“.

Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde jsou imigrantská ghetta, kam se bojí vkročit i policisté a ženy jsou běžně znásilňovány imigranty, podporujte prosím hnutí SPD. Už jsme předložili i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

https://www.euro.cz/…/nemecka-ekonomika-ucni-nemcina-1462118

2019-08-17T09:23:30+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0