Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To fakt není legrace, muslimský řidič autobusu ve Stockholmu odmítl vstup ženě do autobusu, protože se se svými kamarády muslimy právě modlil!

Aktualita

Radim Fiala: To fakt není legrace, muslimský řidič autobusu ve Stockholmu odmítl vstup ženě do autobusu, protože se se svými kamarády muslimy právě modlil!

Pokud nechcete, abychom dopadli stejně otřesně jako Švédsko či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. A kde jsou všechny feministky a genderisté bojující za ženská práva? Když jde o islám, tak mlčí…

Muslimský řidič autobusu ve Stockholmu odmítl ženě vstup do autobusu, protože se tam spolu se dvěma kolegy modlili. Dotyčná žena podle místního politika Umírněné strany Kristoffera Tamsona tento incident potvrdila. Žena se pokusila normálně vstoupit do autobusu a poté byla právě jako žena odmítnuta. Muslimský muž navíc na ženu reagoval velmi agresivně, jak napsaly švédské noviny Nyheter Idag. Nechal ji stát v dešti a pustil ji, až když modlitba skončila. Nadával jí. Žena se bála řidiče autobusu a jeho společníků, a tak ji nakonec odvezl autem přítel.

O islamizací Švédska svědčí i to, že ve městě Växjö je od loňského roku povolena hlasitá výzva k islámské modlitbě. Navzdory odporu obyvatelstva to městská rada a policie dovolila.

Připomeňme také podobný případ z května, kdy muslimský řidič autobusu ve Francii odmítl svézt ženu, která byla v minisukni, a zavřel jí dveře. Když si rozlícený otec stěžoval na provozovatele autobusových linek v Paříži RATP, od kterého chce veřejnou omluvu, a o incidentu napsal na svém profilu, sociální síť část jeho stížností smazala a obvinila ho z podněcování nenávisti.

My ale říkáme, že nám nebudou imigranti diktovat, jak se mají ženy oblékat v autobusech v našich zemích! Když se jim to nelíbí, ať imigranti táhnout, odkud přišli! Kde to jsme, aby muslimští imigranti ženám zakazovali jezdit ve veřejné dopravě kvůli minisukni nebo kvůli tomu, že se modlí? My jsme tady doma a máme právo sami si určovat ve své zemi svá pravidla!

Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde jsou imigrantská ghetta, kam se bojí vkročit i policisté a ženy jsou běžně znásilňovány imigranty, podporujte prosím hnutí SPD. Už jsme předložili i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

http://www.prvnizpravy.cz/…/muslimsky-ridic-ve-svedsku-mod…/

2019-08-18T15:59:57+01:00

Aktuality

Jurečkův návrh reformy systému sociálních dávek nezabrání jeho zneužívání

Pátek 16.02.2024|

16.2.2024 12:55 Radek Rozvoral: Jurečkův návrh reformy systému sociálních dávek nezabrání jeho zneužívání! Ministr Marian Jurečka z KDU-ČSL představil začátkem února návrh zákona, který upravuje systém vyplácení sociálních dávek. Konečné ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0