Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Premiér Andrej Babiš se sice chlubí tím, jak se mu podařilo zastavit unijní kvóty na imigranty,

Aktualita

Radim Fiala: Premiér Andrej Babiš se sice chlubí tím, jak se mu podařilo zastavit unijní kvóty na imigranty,

ale Evropská komise žaluje naši zemi a žádá Soudní dvůr Evropské unie, aby potvrdil, že Česká republika, Polsko a Maďarsko nesplnily v souvislosti s jednorázovým programem přerozdělování žadatelů o azyl podle kvót své povinnosti plynoucí z unijního práva. To potvrzuje, že Evropská unie od své snahy prosadit kvóty neustoupila! Hnutí SPD jakékoli kvóty na imigranty odmítá a odmítá i diktát Bruselu.

Nyní rozhodne Soudní dvůr EU, který je známý tím, že rozhoduje ve prospěch větší centralizace a při sporu mezi EU a členskými státy se většinou staví na stranu unie. Přece si Soudní dvůr EU nevypustí svůj vlastní rybník! Kdyby Soudní dvůr EU rozhodl v náš neprospěch, tak hnutí SPD říká, že se jeho rozhodnutí nesmíme podřídit a kvóty musíme odmítnout!

Podle Komise EU by měl rozsudek znít tak, že tři země své povinnosti plynoucí z rozhodnutí Rady EU o relokačním programu ze září 2015 nesplnily. „Tento rozsudek bude velmi důležitý z hlediska potvrzení, že povinnosti mají být dodržovány, což je základním kamenem zásady vlády práva v Unii. Stejně tak je důležité zdůraznit význam zásady solidarity, na níž je Unie založena,“ uvedla zástupkyně Komise.

Evropská unie od své snahy prosadit kvóty neustoupila! Hnutí SPD jakékoli kvóty na imigranty odmítá a odmítá i diktát Bruselu.

2019-08-27T09:15:07+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0