Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Masová imigrace do Evropy nás nadále ohrožuje. Policie v severořecké Soluni o víkendu zadržela 38 migrantů a dva údajné převaděče.

Aktualita

Radim Fiala: Masová imigrace do Evropy nás nadále ohrožuje. Policie v severořecké Soluni o víkendu zadržela 38 migrantů a dva údajné převaděče.

Většina z migrantů je z Pákistánu. V souvislosti s pašováním migrantů byli zadrženi Řek a Albánec. K tomu zase asi 150 afrických migrantů minulý pátek ráno přelezlo šestimetrový plot a dostalo se z Maroka do španělské enklávy Ceuta. Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic.

Řecko se letos podle Úřadu vysokého komisaře OSN pro uprchlíky (UNHCR) opět stalo hlavní vstupní branou migrantů do Evropy. Toto prvenství v roce 2016 převzala Itálie a po ní loni Španělsko. Jak informovala ČTK, od letošního ledna do Řecka přišlo ke konci minulého týdne 31 265 migrantů, z toho asi 23 700 přes moře, zbytek dorazil z Turecka přes pozemní hranici. V srpnu do Řecka přicestovalo přes 7 tisíc migrantů, což je nejvyšší měsíční počet za poslední tři roky. Nejvyšší podíl z příchozích tvoří lidé z Afghánistánu.

Pokud jde o Španělsko, tak poslední podobný případ se v Ceutě stal loni v srpnu, kdy se hranici z Maroka pokusily překonat tři stovky migrantů a asi 120 z nich se to povedlo. Někteří z nich při tom použili kyselinu a nehašené vápno, čímž způsobili zranění španělským policistům.

Masová akce proběhla na hranici Ceuty loni v červenci, kdy se plot pokusilo naráz překonat na 850 migrantů. Šesti stovkám z nich se to povedlo. Tehdy zranili dvě desítky policistů zápalnými lahvemi a nehašeným vápnem, které může způsobit těžké popáleniny.

Z Maroka do Španělska utíkají afričtí migranti též přes jeho druhou španělskou enklávu v Africe Melilla. Od začátku letošního roku se jich do obou dvou dostalo podle Úřadu vysokého komisaře OSN pro uprchlíky 3700. Dalších 15 100 migrantů připlulo do Španělska přes Středozemní moře.

Podle našeho názoru mají být nelegální imigranti deportováni zpět, odkud přišli, a ti, kteří je pašují, mají být trestně stíháni. Je totiž evidentní, že jde o migranty, kteří jsou motivováni lepší ekonomickou situací. Určitě jsou v Africe a Asii státy, kde válka neprobíhá a které jsou bezpečné. Migranti ale rovnou směřují do Evropy.

Ministr vnitra a předseda ČSSD Jan Hamáček nás stále krmí tím, že u nás žádní imigranti nejsou. Ať pak ale vysvětlí fakt, že podle výroční zprávy německé spolkové policie za rok 2018 se počet migrantů, kteří nelegálně překročili hranice z Česka do Německa, zvýšil. Zatímco v roce 2017 jich bylo 4035, vloni to bylo 4295, což je nárůst o 6,5 procenta!

Do Česka vloni Německo podle německé policejní statistiky vrátilo 942 nelegálů. Kdepak ti nelegálové jsou, pane ministře Hamáčku? Doufám, že se volně nepohybují na našem území!

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Navrhli jsme již zákony zakazující islámské zahalování na veřejnosti a zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

https://www.novinky.cz/…/na-150-migrantu-prekonalo-plot-z-m…

https://www.tyden.cz/…/pasovani-lidi-recka-policie-zadrzela…

2019-09-03T15:13:34+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0