Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Vidíme tu další otrávené plody multikulturalismu a masové imigrace do Německa podnícené kancléřkou Merkelovou.

Německo se stalo rejdištem ortodoxních muslimů (potenciálních džihádistů) a tajných služeb islámských zemí. Podle německé tajné služby BfV se v zemi v posledních letech ztrojnásobil počet salafistů, kterých je nyní více než 11 000. Celkově BfV odhaduje, že v Německu žije více než 26 000 islamistů, neví se však, kolik z nich představuje bezprostřední hrozbu! Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Německo či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. A Hamáčkovo ministerstvo o nás tvrdí, že prý vyvoláváme “dojem”, že je naše země ohrožena islamizací! To není žádný dojem, ale jasně podložený fakt!

Podle německé zpravodajské služby BfV zintenzivnily během posledních 12 měsíců zahraniční zpravodajské služby, zejména turecká, syrská a íránská, své aktivity v Německu. Zahraniční zpravodajské služby v Německu sledují disidenty žijící zde v diaspoře a zaměřují se na židovské a izraelské zájmy v zemi. Všechny pravověrně muslimské organizace v Německu navíc šíří antisemitismus.

Tyto nové údaje jsou obsaženy v nejnovější výroční zprávě Spolkového úřadu pro ochranu ústavy (Bundesamt für Verfassungsschutz, BfV), kterou v Berlíně 27. června 2019 společně představili ministr vnitra Horst Seehofer a prezident BfV Thomas Haldenwang.

Ve světle těchto faktů připomeňme nehorázné tvrzení Hamáčkova ministerstva vnitra je, že prý hnutí SPD „kontinuálně a záměrně vyvolávalo dojem, že je majoritní obyvatelstvo České republiky akutně ohroženo imigrací a islamizací, že je nutné se začít okamžitě bránit, jinak ´budeme lidmi druhé kategorie ve vlastní zemi´.“

Tak to prosím, pane Hamáčku, není žádný dojem. Kdo sleduje realitu v zemích západní Evropy ví, že to není žádný „dojem“, ale fakt dokazatelný desítkami, stovkami či tisíci otřesných případů, o kterých informujeme.

Turecká vláda platí mzdy téměř 1 000 konzervativních imámů v Německu, kteří vedou více než 900 mešit kontrolovaných organizací DITIB napříč celou zemí. Islamistické hnutí Millî Görüş (turecky “Národní vize”), které je závislé na Erdoğanově straně a má v Německu přibližně 10 000 členů, je zatím druhou největší islamistickou skupinou v zemi (největším islamistickým uskupením v Německu je nyní hnutí salafistů). Millî Görüş se silně staví proti integraci muslimů do evropské společnosti

BfV odhaduje, že počet islamistů v Německu vzrostl ke konci roku 2018 na nejméně 26 560. Ke konci roku 2017 odhadoval jejich počet na 25 810 a ke konci roku 2016 na 24 425.

Salafisté podle této zprávy tvoří v Německu největší samostatnou skupinu islamistů. Počet salafistů v Německu vzrostl v roce 2018 na 11 300, z 10 800 v roce 2017, 9 700 v roce 2016, 8 350 v roce 2015, 7 000 v roce 2014, 5 500 v roce 2013, 4 500 v roce 2012 a 3 800 v roce 2011.

„Salafismus hlásá, že celé lidstvo musí přijmout islám – třeba i silou, pokud to bude nutné – protože je všemu nadřazený a protože jediné možné spasení je v božské podstatě Alláha. Salafistická ideologie se neodvrací od násilí a násilí je proto její neodmyslitelnou součástí,“ uvádí zpráva.

BfV v současné době odhaduje, že kromě salafistů a členů hnutí Millî Görüs (Národní vize), v Německu žijí i další členové islámských teroristických organizací – 1 050 členů Hizballáhu, 1 040 členů Muslimského bratrstva a 320 členů Hamásu.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše domovy, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.

2019-09-03T18:02:20+02:00