Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je naprostá nehoráznost. Turecký prezident Erdogan vyhrožuje, že pustí milion syrských imigrantů do Evropy, pokud nebude na severovýchodě Sýrie ustavena bezpečnostní zóna.

Aktualita

Radim Fiala: To je naprostá nehoráznost. Turecký prezident Erdogan vyhrožuje, že pustí milion syrských imigrantů do Evropy, pokud nebude na severovýchodě Sýrie ustavena bezpečnostní zóna.

O možném otevření hranice s EU hovořil Erdogan ve čtvrtečním projevu ke své vládnoucí Straně spravedlnosti a rozvoje (AKP). Vpuštěním milionů migrantů do Evropy vyhrožovalo Erdoganovo Turecko již několikrát. Pro hnutí SPD je takovéto vyhrožování naprosto nepřijatelné! Pro případ masové vlny uprchlíků musíme být připraveni na možnost obnovit kontroly na našich českých hranicích!

„Říkáme, že bychom jako Turecko měli zřídit bezpečnou zónu, kde můžeme postavit města místo stanových měst tady (v Turecku). Dopravme je (syrské uprchlíky) do bezpečné zóny,” řekl Erdogan, který chce do zóny na severovýchodě Sýrie ovládané kurdskými milicemi YPG přesunout milion syrských uprchlíků. To je jasný Erdoganův záměr, aby Turecko ovládalo kurdskou oblast Sýrie a aby byla ovládnuta sunnitskými muslimy. To je nepřijatelné zasahování do suverenity Sýrie.

„Když otevřeme dveře, žádný stát nebude ušetřen a proud emigrantů vás do půl roku smete,“ prohlásil před časem turecký ministr vnitra Süleymana Soylu. Navíc turecký ministr zahraničí Mevlüt Çavuşoğlu v turecké televizi Haber uvedl, že Turecko je připravené zrušit s EU smlouvu o vracení uprchlíků.

Turecký prezident Erdogan spojil ve svých rukách velice třaskavou směs tureckého šovinismu s expanzivním islámem a aspiracemi na obnovení Osmanské říše. Připomeňme, že imigrace, neboli hidžra, je jednou z forem džihádu a šíření islámské víry. To se bohužel tureckému prezidentovi daří. Naprosto odsuzujeme, že EU rezignovala na ochranu vnějších hranic EU před nelegální imigrací. Abychom zabránili šíření islámské záplavy, potřebují mít vlastní hráz na svých hranicích.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše domovy, Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.

https://www.novinky.cz/…/pustim-do-eu-milion-uprchliku-vyhr…

2019-09-08T14:55:21+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0