Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Sluníčkáři se zaklínají pravdou, láskou, tolerancí a demokracií, ale z jejich úst bohužel často vylézají – s odpuštěním – nenávistné výkaly jako z kanálu.

Aktualita

Radim Fiala: Sluníčkáři se zaklínají pravdou, láskou, tolerancí a demokracií, ale z jejich úst bohužel často vylézají – s odpuštěním – nenávistné výkaly jako z kanálu.

Typickým příkladem je režisér Jan Hřebejk, který označil prezidenta Zemana a jeho hosty v Lánech slovem „čuráci“.

„Lepšolidé“ a sluníčkáři se často vyvyšují nad „obyčejný plebs“ z vesnice, nad běžné pracující lidi, ale sami hovoří hůře než „dlaždiči“ a čtvrtá cenová je proti nim nedělní školou. Já osobně nemusí souhlasit vždy s tím, koho si pan prezident zve, ale v životě by mě nenapadlo takto lidi s jiným politickým zaměřením urazit. Prezident má právo zvát si, koho chce, a lidé mají přece právo mít různé politické názory odlišné od těch mých. Kvůli tomu jim ale přece nemusím sprostě nadávat…

Hřebejk dokazuje své pohrdání demokracií a obyčejnými lidmi. Kdo s ním nesouhlasí, je podle něj „čurák“ nebo fašista a extremista. Sluníčkáři nemají argumenty, a tak používají jen sprosté nadávky.

Jan Hřebejk před časem také potvrdil, že pohrdá demokratickou diskusí i voliči Miloše Zemana. Na Twitteru Hřebejk napsal: „Nechci být skeptický příliš. Ale není dnes hlavním úkolem ´mluvit s druhou stranou´, s voliči Zemana, Okamury, komunistů.. sympatizanty Babiše, Klause jr, czechxitu. S nimi se mluvit nedá a ani nemá. My se musíme bránit! Jinak nás ti rasisti, komouši, autoritáři a fašouni zničí“. „Rudá a hnědá prasata táhnou na hrad lháře a demagoga,“ uvedl o těch, kteří dostali Miloše Zemana na Hrad. To řekl o Vás, i když to později popíral.

Pravdoláskaři a sluníčkáři se zaklínají demokracií, ale jakmile zvítězí v demokratických volbách někdo jiný, než koho si sami přáli, nehodlají to respektovat. Lidi s opačnými názory potom dehonestují jako „fašisty“, „rasisty“ či „xenofoby“. Přitom sami sluníčkáři a neomarxisté ukazují v přímém přenosu svou netoleranci, nenávist a že jsou odpůrci demokracie… Přátelé, pomozte nám bránit opravdovou demokracii a svobodu v naši zemi.

https://www.parlamentnilisty.cz/…/To-zas-bude-Zeman-vystoup…

2019-09-08T15:03:37+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0