Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Migrační krize neskončila a v Řecku se situace naopak dramaticky zhoršuje.

Aktualita

Radim Fiala: Migrační krize neskončila a v Řecku se situace naopak dramaticky zhoršuje.

Drastický nárůst počtu přistěhovalců v posledních několika týdnech přivedl migrační tábor na řeckém ostrově Lesbos na pokraj kolapsu. V důsledku přeplněnosti a zhoršujících se podmínek na ostrově Lesbos Řecko začalo přesouvat stovky „žadatelů o azyl“ z migračního tábora na ostrově Lesbos na pevninu. Dokonce vypukly i nepokoje mezi migranty a řecká policie na Lesbu musela zasáhnout. K tomu dodejme výhrůžky Turecka, že do Evropy pošle miliony migrantů…

A Hamáčkovo ministerstvo vnitra o nás lže, že vyvoláváme „dojem“, že je migrace hrozbou. To není dojem, ale smutný fakt, pane Hamáčku. Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic.

Řecko zaznamenalo prudký nárůst počtu migrantů. Během minulého měsíce do Řecka přijelo téměř 7 000 přistěhovalců, což je nejvyšší počet od roku 2016. Prudký nárůst nelegálních přistěhovalců do Řecka přiměl řeckého ministra zahraničí Nikose Dendiase, aby si minulý pátek zavolal tureckého velvyslance, aby mu „vyjádřil hlubokou nespokojenost Řecka“.

V srpnu turecký ministr vnitra Süleyman Soylu vyhrožoval evropským vládám, když řekl: „Čelíme největší vlně migrace v historii. Pokud otevřeme protipovodňové dveře, žádná evropská vláda nebude schopna přežít déle než šest měsíců. Doporučujeme jim, aby nezkoušeli naši trpělivost.“

Ministr vnitra a předseda ČSSD Jan Hamáček nás stále krmí tím, že u nás žádní imigranti nejsou. Ať pak ale vysvětlí fakt, že podle výroční zprávy německé spolkové policie za rok 2018 se počet migrantů, kteří nelegálně překročili hranice z Česka do Německa, zvýšil. Zatímco v roce 2017 jich bylo 4035, vloni to bylo 4295, což je nárůst o 6,5 procenta!

Do Česka vloni Německo podle německé policejní statistiky vrátilo 942 nelegálů. Kdepak ti nelegálové jsou, pane ministře Hamáčku? Doufám, že se volně nepohybují na našem území!

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Navrhli jsme již zákony zakazující islámské zahalování na veřejnosti a zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie, které nám ale Babišova vláda ANO, ČSSD a KSČM blokuje. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše domovy, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

http://www.prvnizpravy.cz/…/migracni-krize-2-0-nejenom-rec…/

https://www.idnes.cz/…/recko-migranti-uprchlici.A190904_161…

2019-09-08T15:05:32+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0