Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je fakt padlé na hlavu, k čemu vede zvrácená genderová teorie. V anglickém východním Sussexu přikázali dívkám chodit do školy v kalhotách.

Aktualita

Radim Fiala: To je fakt padlé na hlavu, k čemu vede zvrácená genderová teorie. V anglickém východním Sussexu přikázali dívkám chodit do školy v kalhotách.

Když proti tomu studenti střední školy a jejich rodiče protestovali a demonstrovali za právo dívek nosit sukně, zavolalo na ně vedení školy policii! Sluníčkáři se zaklínají demokracií a tolerancí, ale jakmile má někdo jiný názor než oni, musí být umlčen. Ve skutečnosti tedy neomarxisté a genderisté prosazují novodobou velmi sofistikovanou totalitu. Hnutí SPD hájí normální svět pro normální lidi.

K této genderové zrůdnosti se samozřejmě hlásí i naše ministerstvo školství. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (MŠMT) ve svém projektu „Genderová rovnost na MŠMT“ tuto agendu prosazuje včetně propagace homosexualismu. MŠMT dokonce vydalo Příručku pro genderově citlivé vedení škol či Příručku pro genderově citlivé výchovné poradenství. Takže zvrácenou genderovou ideologii šíří oficiálně i ministerstvo školství.

Jak jsme již před časem upozornili, zvrácená genderová teorie už pronikla i do našich škol. Chlapci v rámci výuky společenských věd na Gymnáziu v Blansku nosí sukně, aby ukázali, že „Jinej neznamená špatnej: I muži mají právo na sukni“.

Není to tedy jen nějaká nevinná recese. Propagátoři gender ideologie ji často halí do líbivých frází o prosazování rovnosti a boji proti násilí na ženách. Tato teorie, která vychází z neomarxismu, tvrdí, že pohlaví je konstrukt, nikoli biologická danost, a že pohlaví je libovolně měnitelné. Nese to pak důsledky pro celou společnost. Uvedeme si několik příkladů….

Například v Británii existuje „rodina“, kde Louise (táta, z něhož bude máma) a Nikki (máma, ze které bude táta) Dravenovi mají syna, jehož pojmenovali Star Cloud. „Přestože je to chlapec, rodiče si nepřejí nálepkovat ho pohlavní příslušností a raději se o něm vyjadřují jako o osobnosti, která si v budoucnu sama vybere, zda se cítí jako muž, nebo žena“ a své dítě chtějí vychovávat jako neutrální osobnost, tedy ani jako dívku, ani chlapce. Tedy přesně dle trendu, kdy si člověk může své pohlaví libovolně měnit.

Britská vláda pokročila v genderovém blouznění tak daleko, že osmdesát státních škol, z toho polovina základních, zavádí „genderově neutrální“ školní uniformy. Kluci budou moci chodit v sukýnkách a holky v kalhotách. A týká se to dokonce i velmi malých dětí. V Anglii se totiž chodí do základní školy od pěti let.

Britský deník Telegraph informuje o tom, že v britských školách probíhá nová kampaň, v níž se tvrdí, že všechna pohlaví můžou mít své dny. Menstruační výrobky nebudou jen na dívčích toaletách, ale na všech. Též vyšla příručka, že by pro děti měly být zavedeny univerzální uniformy bez ohledu na pohlaví.

Další ukázka zrůdnosti genderu v praxi je, že v Německu jsou sledovány rodiny a děti, pokud například holčička nosí jen sukně, má upletené copánky a rodiče ji vedou k tomu, aby pomáhala v domácnosti a věnovala se ručním pracím. A když mají chlapci na svůj věk nápadně hodně svalů, může to údajně naznačovat, že jsou vystaveni fyzickému drilu charakteristickému pro rodiny s pravicově radikálním zaměřením…

http://www.protiproud.cz/…/4209-poslanec-se-brani-a-doklada…

Šílená genderová ideologie tvrdí, že pohlaví je sociální konstrukt (a je libovolně volitelné a měnitelné), nikoli biologická danost. Sociální inženýři pak chtějí, aby si chlapci hráli s panenkami, nosili šatičky a v dospělém věku, aby kojili či rodili děti. To je proti přírodě i proti zdravému rozumu. Nemyslíte? Hnutí SPD jasně hájí normální svět pro normální lidi, tradiční hodnoty a svobodu slova a svobodu mít svůj názor proti takovýmto sluníčkářským nesmyslům a proti nové totalitě!

https://echo24.cz/…/video-studentky-chtely-dal-nosit-sukne-…

2019-09-09T20:25:57+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0