Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To si z nás snad Piráti dělají legraci. Podle nich by u maturitních zkoušek už žádný student nemohl propadnout, a to ani v případě, že by by měl nula bodů.

Aktualita

Radim Fiala: To si z nás snad Piráti dělají legraci. Podle nich by u maturitních zkoušek už žádný student nemohl propadnout, a to ani v případě, že by by měl nula bodů.

Známkování by Piráti zrušili. Existovalo by pouze bodování a samy vysoké školy či zaměstnavatelé by rozhodli, zda studenta přijmou… To by znamenalo totální degradaci již dnes tak narušeného vzdělávání a školství. Hnutí SPD brání normální svět pro normální lidi a odmítá rozvrat našeho školství.

Stát je v současnosti garantem udělování potvrzení, že někdo absolvoval maturitní zkoušku či že někdo získá akademický titul. To příště zrušíme akademické tituly jako bolševici a lidé si budou psát před jména místo titulu počet bodů? A zaměstnavatel bude luštit, kolik bodů znamená, že student něco umí? Návrh Pirátů znamená totální popření principů objektivního hodnocení.

Dnes se zaměstnavatel může orientovat podle známek na vysvědčení a třeba i dle toho, zda má škola, z níž absolvent přichází, dobrou pověst. Počet bodů mu ale asi mnoho neřekne…

Snahy rozvrátit školství ze strany neomarxistů mají za cíl debilizovat společnost a z lidí vytvořit tupé, poslušné, manipulovatelné loutky s vymytými mozky bez základních vědomostí o světě a bez hodnotového ukotvení. Takoví lidé se mnohem lépe podřídí nové totalitě, kterou sluníčkáři a neomarxisté připravují.

Hnutí SPD brání normální svět pro normální lidi a odmítá rozvrat našeho školství.

https://www.lidovky.cz/…/piratska-maturita-i-nula-bodu-by-s…?

2019-09-14T10:46:52+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0