Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Nejenom, že nová italská sluníčkářská vláda po puči proti ministrovi vnitra Matteu Salvinimu z Ligy prosazuje pašování a přijímání imigrantů do Evropy i přerozdělování imigrantů, ale navíc požaduje i sankce pro státy EU, které migranty odmítají přijmout!

Aktualita

Radim Fiala: Nejenom, že nová italská sluníčkářská vláda po puči proti ministrovi vnitra Matteu Salvinimu z Ligy prosazuje pašování a přijímání imigrantů do Evropy i přerozdělování imigrantů, ale navíc požaduje i sankce pro státy EU, které migranty odmítají přijmout!

Navíc loď Ocean Viking s více než osmdesáti migranty na palubě smí zakotvit na italském ostrově Lampedusa. Vidíme tedy, že Conteho vláda plní plán globalistů na zničení evropských národů a národních států a nahrazení původního evropského obyvatelstva muslimy a Afričany. Italský think-tank FareFuturo foundation předpovídá, že do roku 2100 bude polovina italské populace muslimská. To hnutí SPD jasně odmítá!

Conte podle italských médií navrhuje „možné finanční postihy“ pro státy, které zcela odmítnou migranty přijímat. Nová vláda se odklonila od od tvrdých imigračních opatření, která prosazoval bývalý ministr vnitra Matteo Salvini. Italské úřady nabídly Ocean Viking bezpečný přístav k vylodění. Vidíme tedy, že nová italská vláda podporuje pašování migrantů do Evropy a její islamizaci.

Podle zprávy FareFuturo foundation muslimové představují 30,1% všech cizinců pobývajících v Itálii od začátku roku 2019. Autoři také uvedli, že v roce 2018 počet muslimů vzrostl o 127 tisíc, zatímco počet křesťanů ve stejném období poklesl o 145 tisíc. Téměř osm z deseti přistěhovalců přicházejících do Itálie jsou muslimové a mají dvakrát větší natalitu než původní obyvatelé – do konce století tedy mohou tvořit polovinu obyvatel Itálie.

Hnutí SPD přerozdělování imigrantů naprosto odmítá a podporuje Mattea Salviniho, který jako lev bojoval ve funkci ministra vnitra proti nelegální imigraci do doby, než se zrádné hnutí Pěti hvězd spojilo pod taktovkou Bruselu a Angely Merkelové se sluníčkářskými socialisty, se kterými vytvořilo pro-unijní a pro-migrančí vládu.

Podle našeho názoru mají být nelegální imigranti deportováni zpět, odkud přišli, a ti, kteří je pašují, mají být trestně stíháni. Lodě pašující nelegálními imigranty by měly být zabavovány.

Připomeňme, že Salviniho politika uzavírání přístavů výrazně snížila migraci z Afriky do Itálie – o více než 80 procent.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Navrhli jsme již zákony zakazující islámské zahalování na veřejnosti a zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie.

Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše domovy, Vaše přátele a Váš majetek. Hnutí SPD podporuje Mattea Salviniho v odmítání nelegálních imigrantů a odmítá přerozdělování uprchlíků.

https://echo24.cz/…/automaticke-prerozdelovani-uprchliku-a-…

https://www.idnes.cz/…/italie-migrace-ocean-viking-humanita…

https://eurozpravy.cz/…/alarmujici-zprava-polovina-italie-…/

2019-09-17T10:07:56+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0