Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Pražská koalice, kterou tvoří Piráti, Praha sobě, TOP 09 a KDU-ČSL, zdražuje Pražanům služby, zvyšuje daně a chce jim vytáhnout z peněženek další peníze.

Aktualita

Radim Fiala: Pražská koalice, kterou tvoří Piráti, Praha sobě, TOP 09 a KDU-ČSL, zdražuje Pražanům služby, zvyšuje daně a chce jim vytáhnout z peněženek další peníze.

Tito sluníčkáři sami kritizují Babišovu vláda za zvyšování daní, ale když jsou u moci, chovají se úplně stejně. Vrchol pokrytectví a falše. Zdražování a zvyšování daní hnutí SPD odmítá.

Je to podobné, jako když dnes Kalousek kritizuje Babiše za zvyšování daní. Když byl ale Kalousek sám ministrem financí prosazoval a prosadil zvýšení řady daní…

Server Info.cz připravil přehled, co všechno město Praha pod vedením pirátského primátora Hřiba zdražuje. Praha schválila zdražení vody o dvě procenta nad míru inflace. Koalice navíc rozhodla, že voda nezlevní ani v případě, že projde navrhované snížení DPH na vodné a stočné z 15 na deset procent.

Zvýšení ceny elektřiny, které vstoupilo v platnost 15. května 2019, počítalo s tím, že cena stoupne o 5 procent a více, a to v závislosti na množství odebírané energie. I rodiny s nejmenším odběrem kvůli tomu ale zaplatí o zhruba 700 korun ročně navíc oproti předcházejícím cenám.

Letos v červnu začala Praha připravovat vyhlášku, která zvýší cenu za odvoz odpadu. Zdražení by v případě rodinného domu s odvozem 120litrového kontejneru jedenkrát týdně znamenalo, že domácnosti místo nynějších 2 232 korun ročně zaplatí 2 904 korun.

Slevu na nájemné ve zhruba třetině bytů, které vlastní pražský magistrát, Rada města zrušila 27. května. Nájemníci ve 2320 bytech tak nově zaplatí o 25 procent vyšší nájemné.

Tento čtvrtek zastupitelstvo hlavního města projedná návrh na zvýšení daně z nemovitostí. Tím by umožnilo jednotlivým městským částem, aby daň mohly zvýšit. Zvýšení daně povede k dalšímu zvýšení nákladů na bydlení, které jsou už nyní v Praze rekordní.

Vidíme, že sluníčkáři z Pirátů, Praha sobě, TOP 09 a KDU-ČSL sami kritizují Babišovu vláda za zvyšování daní, ale přitom se chovají úplně stejně. Zdražování a zvyšování daní hnutí SPD odmítá.

https://www.info.cz/…/pirati-a-spol-jdou-po-penezenkach-pra…

2019-09-18T22:07:35+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0