Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Ministr vnitra Hamáček se chystá kriminalizovat občany, kteří se sdružují v branných spolcích, jako je například domobrana.

Chystá na to legislativní úpravu. Hnutí SPD se této snaze postaví ve sněmovně na rozhodný odpor. Fakticky jde o první krok ke kriminalizaci všech vlastenců. Ministr Hamáček je politický kolaborant Nového světového řádu a potřebuje najít nástroj, jak zlikvidovat politický odpor vlastenců, kteří chtějí bránit své národy. Ministerstvo vnitra je otevřeně zneužíváno k činnosti proti hnutí SPD.

Jsou tu opakované pokusy kriminalizovat představitele hnutí SPD. Plány ministerstva teď půjdou dál. Připravují kriminalizaci každého, kdo zastává názor, že občan má právo bránit svůj národ, vlast nebo rodinu za všech okolností.

K postihu nedovoleného ozbrojování nebo jiné trestné činnosti namířené proti státu a ústavnímu pořádku jsou postačující současné zákony. Pokud je lidé neporušují, nejsou žádným bezpečnostním rizikem pro tuto zemi. Naopak hrozbou pro tuto zemi jsou ti, kteří politicky zradili její zájmy a slouží zájmům nadnárodních elit.

2019-09-20T10:22:05+01:00

Jurečkův návrh reformy systému sociálních dávek nezabrání jeho zneužívání

Pátek 16.02.2024|

16.2.2024 12:55 Radek Rozvoral: Jurečkův návrh reformy systému sociálních dávek nezabrání jeho zneužívání! Ministr Marian Jurečka z KDU-ČSL představil začátkem února návrh zákona, který upravuje systém vyplácení sociálních dávek. Konečné ...