Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Skotský parlament schválil zákon, který zakazuje rodičům fyzicky trestat své děti. Kdo svého potomka plácne, spáchá podle nové normy trestný čin.

Aktualita

Radim Fiala: Skotský parlament schválil zákon, který zakazuje rodičům fyzicky trestat své děti. Kdo svého potomka plácne, spáchá podle nové normy trestný čin.

Podobný návrh se chystají schválit také ve Walesu. Svět se zbláznil. Samozřejmě odsuzujme týrání dětí, ale plácnout děcko přiměřeně přes zadek nebo přes ručičku nikdy ničemu neuškodilo. Liberální výchova vede k tomu, že z některých dětí vyrůstají „spratci“ či rozmazlenci.

Zákaz fyzických trestů je dalším z neomarxistických sluníčkářských výmyslů, které mají naprosto odbourat autoritu a řád ve společnosti a nastolit anarchii. Výsledkem „liberální výchovy“ je pak nárůst dětské kriminality a to že rodiče nezvládají své děti.

Malé dítě mnohdy ještě nerozumí slovům, a tak fyzický podnět je jediné, čemu rozumí. Co je špatné plácnout dítě za to, když sahá na něco, co mu může třeba ublížit? Samozřejmě něco jiného je týrání a bití, kdy mají děti modřiny a podlitiny – to je potřeba přísně stíhat. Ale přiměřeně naplácat děcku na zadek či ho mírně plácnout přes ručičku ještě nikomu neuškodilo. Co myslíte?

https://www.novinky.cz/…/skotsko-schvalilo-zakon-zakazujici…

2019-10-04T16:04:39+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0