Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: „Chudinky“ nelegální migranti. Z jižní Moravy si do Prahy jezdí taxíkem. No kdo z Vás na to má, aby si cestoval přes půlku republiky taxíkem?

Policie zadržela na dálnici D1 v Jihomoravském kraji pět afrických migrantů, kteří neměli doklady a jejichž zemí původu je zřejmě Eritrea. Měli podle svých slov namířeno přes Prahu do Německa a na cestu do metropole si vzali taxi… Je to další důkaz, že nelegální imigranti se naprosto volně pohybují na našem území. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Policie loni v celém Česku odhalila 4992 cizinců, kteří v Česku pobývali nelegálně, zmínila ČTK. Je to o 254 více než v roce 2017.

Připomeňme, že na konci září pracovníky firmy v průmyslové zóně na Rychnovsku překvapili tři nelegální migranti, kteří vyskočili z návěsu kamionu. Zadržela je cizinecká policie. Prý se jedná o Afghánce. A sluníčkáři a ministr vnitra Hamáček z ČSSD budou stále opakovat tu starou písničku, že tu migranti nejsou – to už je opravdu směšné. Takových případů nelegálních migrantů u nás je přece ale mnohem více…

Připomeňme, že plzeňský soud nedávno odmítl vyhostit nelegální imigrantku– podvodnici, která před dvěma lety nelegálně připlula do Evropy na falešné doklady a poslední rok a půl pobývala v České republice, kde se živila jako striptýzová tanečnice. Dále máme případ afrického migranta Abdallaha Ibrahima Diallo, který podle všeho znásilnil českou dívku u Lukavce.

Drogy v centru Prahy jsou distribuované africkými imigranty. Policie zadržela v okolí Václavského náměstí během osmi měsíců více než sto dealerů – v drtivé většině šlo o Afričany. Byli mezi nimi i žadatelé o azyl v zemích EU. Policisté u nich našli kokain, extázi i marihuanu.

V červenci v kamionu převážejícím melouny přicestovalo do pražských Řeporyjí pět migrantů. Rovněž v červenci se imigrant ze Sýrie na Praze 9 vloupal do zaparkovaného auta. Cizinec bez dokladů při zadržení policisty začínal být agresivní a dokonce zvolal: „Allah Akbar“ a pokusil se o útěk. Policie například zastavila na začátku dubna na dálnici D1 nákladní auto značky Mercedes, ve kterém byli nelegální migranti. Policie zadržela 13 lidí, z toho tři děti.

Navíc toto je jen vrcholek ledovce. Hranice nejsou hlídané, čili nelegálů na našem území může být mnohem víc!

Ministr vnitra a předseda ČSSD Jan Hamáček nás stále krmí tím, že u nás žádní imigranti nejsou. Ať pak ale vysvětlí fakt, že podle výroční zprávy německé spolkové policie za rok 2018 se počet migrantů, kteří nelegálně překročili hranice z Česka do Německa, zvýšil. Zatímco v roce 2017 jich bylo 4035, vloni to bylo 4295, což je nárůst o 6,5 procenta!

Do Česka vloni Německo podle německé policejní statistiky vrátilo 942 nelegálů. Kdepak ti nelegálové jsou, pane ministře Hamáčku? Doufám, že se volně nepohybují na našem území!

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

2019-10-07T11:12:03+02:00