Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je nehoráznost. Řecko chce vyzvat Evropskou unii, aby uvalila sankce na členské státy, které odmítají přijímat imigranty.

„Říkám to jasně: předložím otázku konkrétních sankcí pro evropské země, které se odmítají zúčastňovat spravedlivé distribuci na evropské úrovni,“ řekl státní televizi řecký premiér Kyriakos Mitsotakis. Jak si dovoluje řecký premiér nás takto peskovat? I Česká republika se podílela na finanční pomoci Řecku. Ať si raději Řekové brání své hranice! Mají jednu z největších armád v Evropě, tak ať ji případně použijí na obranu před invazí!

Mezi země, které imigranty odmítají, patří i Česká republika. Hnutí SPD jasně odmítá masovou imigraci i přerozdělování imigrantů!

Řecký premiér to prohlásil poté, kdy Atény navštívili představitelé Evropské unie s cílem zastavit vlnu běženců přicházejících z Turecka do přeplněných táborů na řeckých ostrovech v Egejském moři. „Pobuřuje mě to. Je to akt pokrytectví,“ pokračoval Mitsotakis. „Nemůžete využívat výhody a nepřijímat tisíc nebo dva tisíce utečenců jako součást řízení této záležitosti v EU,“ dodal.

Naprosto odmítáme přerozdělování imigrantů. Ať si Řecko chrání své hranice a imigranty případně deportuje zpátky.

Podle našeho názoru mají být nelegální imigranti deportováni zpět, odkud přišli, a ti, kteří je pašují, mají být trestně stíháni. Lodě pašující nelegálními imigranty by měly být zabavovány.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Navrhli jsme již zákony zakazující islámské zahalování na veřejnosti a zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie.

Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše domovy, Vaše přátele a Váš majetek.

2019-10-07T16:34:26+02:00