Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Evropská unie chrání imigrantské kriminálníky a Hamáčkovo ministerstvo vnitra to prosazuje do zákona! Česká republika zavede institut strpění cizinců ze třetích zemí na svém území.

Aktualita

Radim Fiala: Evropská unie chrání imigrantské kriminálníky a Hamáčkovo ministerstvo vnitra to prosazuje do zákona! Česká republika zavede institut strpění cizinců ze třetích zemí na svém území.

Reaguje tak na letošní rozhodnutí Soudního dvora EU, podle kterého se i cizinci, který není hoden azylu, musí přiznat práva uprchlíka a není možné ho vyhostit, ač představuje nebezpeční pro stát nebo byl odsouzen pro závažný zločin. To je naprosto nehorázné. To tady budeme chránit kvůli Evropské unii zloděje, násilníky a vrahy? Vyzýváme Českou vládu, aby rozhodnutí Evropské unie nerespektovala! Evropské unii do toho vůbec nic není!

Takže afrického sexuálního násilníka možná kvůli EU a Hamáčkovi nepůjde vyhostit. V souvislosti s českou nezletilou dívkou znásilněnou africkým migrantem u Lukavce je třeba připomenout, že Soudní dvůr EU v květnu rozhodl, že uprchlíci, kterým v domovské zemi hrozí pronásledování, nemohou být ze zemí Evropské unie vyhoštěni ani poté, co zde spáchají závažný trestný čin…

Návrhu novely azylového zákona předkládá Hamáčkovo ministerstvo vnitra. To evidentně razí politiku, že slušní občané, kteří se chtějí bránit, jsou označováni za extremisty a jsou kriminalizování, a imigranti zločinci jsou naopak chráněni!

Evropský soudní dvůr v Lucemburku rozhodl na základě tří případů, kdy se zločinec odsouzený za závažný zločin, domáhal soudně azylu. V České republice jde o případ Čečence, který spáchal před udělením azylu loupež a byl odsouzen na tři roky do vězení. Po udělení azylu spáchal další loupež a dopustil se vydírání. Jako recidivista byl odsouzen k devíti letům. Rozhodnutí, že Česká republika této osobě odnímá azyl, napadl zločinec soudně.

V prvním belgickém případu jde o případ osoby z Pobřeží slonoviny, která byla odsouzena k čtyřem letům za znásilnění dítěte ve věku mezi čtrnácti a šestnácti lety. Proto této osobě Belgie odmítla přiznat statut uprchlíka. Osoba X se ho domáhá soudně.

V druhém případu Belgie odňala azyl občanovi Konga odsouzenému na 25 let za loupež a zabít s odůvodněním, že „s ohledem na zvlášť závažnou povahu trestných činů, které X spáchal, představuje X nebezpečí pro společnost ve smyslu tohoto ustanovení.“

Soudní dvůr EU (SDEU) v rozhodnutí konstatuje, že ani zločinec nepřestává být uprchlíkem, i když mu stát nepřizná tento statut, a zločinec může tedy na území pobývat zákonně!

To tady budeme chránit kvůli Evropské unii zloděje, násilníky a vrahy? Stát má povinnosti především ke svým vlastním občanům a má povinnost je chránit. Pokud někdo poruší naše zákony a zneužije a poplive naši pohostinnost, nemá tady co pohledávat. A že mu hrozí pronásledování? To si měl rozmyslet dřív, než zde začal páchat kriminalitu! Především takovéto rozhodnutí má být na národních státech a nikdo jiný nemá právo nám do toho mluvit. Vyzýváme českou vládu, aby toto rozhodnutí Evropské unie nerespektovala a odmítla návrh zákona předkládaný Hamáčkovým ministerstvem vnitra!

https://www.ceska-justice.cz/…/cr-musi-zavest-institut-st…/…

2019-10-08T22:30:11+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0