Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Ekologičtí extremisté a klimatičtí fanatici z hnutí Extinction Rebellion (se kterým spolupracuje i Greta Thunbergová) hodlají v pátek a v sobotu, kdy probíhá rozloučení veřejnosti s Karlem Gottem a jeho pohřeb ve svatovítské katedrále, demonstrovat a blokovat dopravu.

Aktualita

Radim Fiala: Ekologičtí extremisté a klimatičtí fanatici z hnutí Extinction Rebellion (se kterým spolupracuje i Greta Thunbergová) hodlají v pátek a v sobotu, kdy probíhá rozloučení veřejnosti s Karlem Gottem a jeho pohřeb ve svatovítské katedrále, demonstrovat a blokovat dopravu.

To je vážně nechutné, odporné a neuctivé vůči pietě ke Karlu Gottovi. Navíc do Prahy budou proudit davy lidí a tito eko-extremisté si občany berou jako rukojmí. Vyzýváme policii, aby proti těmto extremistům zasáhla a obnovila normální chod města. Musíme se jim postavit rázně na odpor, nebo zavedou klimatickou diktaturu.

Na rozloučení s Karlem Gottem může přijet až 300 tisíc lidí. Navíc bude probíhat i fotbalový západ s Anglií, na nějž dorazí i mnoho fanoušků… Ekoteroristé si schválně vybrali ten nejnevhodnější termín, aby způsobili co největší chaos a případné škody a aby vzbudili co největší mediální pozornost. Opravdu nechutné! Berou si za rukojmí lidi i památku Karla Gotta!

Řádění těchto extremistů, kteří otravují život lidem v mnoha světových metropolích, kde také blokovali dopravu, je potřeba se postavit rázně na odpor. Oni nerespektují demokracii a chtějí, aby místo demokracie vládla ulice – podobně jako ve třicátých letech, když se v Německu chopila moci NSDAP. Pokud prosazují nějaký program, ať kandidují v demokratických volbách nebo ať se snaží prosadit svou agendu do demokratického referenda.

Hnutí SPD podporuje racionální ochranu životního prostředí pro člověka, ale boj proti emisím oxidu uhličitého je naprosto nesmyslný. Ke změnám teplot a klimatu na planetě vždy docházelo a dochází, ale hlavní odpovědnost nenese člověk a CO2, ale aktivita (a teplota) Slunce a měnící se vzdálenost Země od Slunce.

Ano, je nutné bojovat proti suchu a chránit přírodu. Ale finanční prostředky je nesmyslné dávat do omezování emisí CO2, ale je potřeba zamezit dalšímu zabírání půdy pro stavbu skladů i továren – je nutné, aby se pro výstavbu využily již zabetonované či asfaltované brownfieldy, nikoli zemědělská půda či půda, kde je zeleň. Je potřeba podpořit sázení stromků a zeleně, která by v krajině zadržovala vodu a vlhkost, a podpořit výstavbu jezírek a rybníčků. Stejně tak je třeba podpořit pěstování plodin, které zamezují erozi – čili je nutné zastavit dotování řepky.

Jsme pro ochranu životního prostředí, ale musí se dělat s rozumem a bez fanatismu a hysterie. Odmítáme, aby nám eko-teroristé zakazovali jezdit autem, létat letadly či jíst maso. Příště nám zakáží dýchat, protože člověk dýcháním také produkuje CO2. Co si o tom myslíte Vy?

https://www.parlamentnilisty.cz/…/Smutek-za-Karla-Gotta-zka…

2019-10-09T10:08:33+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0