Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Francie je díky islámu, masové imigraci a sluníčkářům s prezidentem Macronem v čele v rozkladu a směřujeme k úplnému kolapsu.

Aktualita

Radim Fiala: Francie je díky islámu, masové imigraci a sluníčkářům s prezidentem Macronem v čele v rozkladu a směřujeme k úplnému kolapsu.

Mění se v totalitní a islamizovaný stát chránící muslimské násilníky a trestající vlastence. Většina Arabů a Afričanů tam žije odděleně od původní populace v no-go zónách, kde je přítomnost bělochů stále méně a méně tolerována. Většina Arabů a Afričanů se nepovažuje za Francouze – ale přitom prohlašují, že jim Francie bude jednou patřit. Na konkrétních příkladech na to upozornil profesor Pařížské univerzity a autor 27 knih o Francii a o Evropě Guy Millière. Muslimští imigranti skandují na ulicích „Smrt Francii“ a rabují. Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Británie či jiné islamizované země západní Evropy a neděla se tu podobná zvěrstva, podporujte prosím hnutí SPD.

Například 14. července 2019, v den výročí pádu Bastily, se několik hodin po vojenské přehlídce v blízkosti Arc de Triomphe (Vítězný oblouk) shromáždily tisíce mladých Arabů z různých předměstí Paříže. Přišli „oslavovat“ vítězství alžírského fotbalového týmu tím, že rozmlátili výlohy a obchody vyrabovali. Všude byly alžírské vlajky. Davy křičely: „Ať žije Alžírsko!“, „Francie je naše!“, „Smrt Francii!“. Tabulky s názvy ulic byly nahrazeny tabulkami se jménem náboženského a vojenského vůdce Abd El Kadera, který bojoval proti francouzské armádě v době kolonizace Alžírska. Policie se omezila jen na lokalizaci násilí v naději, že se nebude šířit.

V pátek 19. července 2019 alžírský fotbalový tým zvítězil znovu. Hordy mladých Arabů se znovu shromáždily u Arc de Triomphe, aby „oslavovaly“. Škody způsobené všude kolem byly ještě větší než posledně. Policie tam tentokrát vyslala více policistů, ale ti skoro vůbec nezasahovali.

12. července, dva dny před výročím pádu Bastily, se nahrnulo několik stovek ilegálních migrantů z Afriky do Pantheonu, kde jsou hrobky hrdinů, kteří formovali dějiny Francie. A na tomto posvátném místě migranti oznámili založení hnutí „Černých vest“ a vznesli požadavek na „regulérní přijetí“ všech ilegálních imigrantů nacházejících se na francouzském území a zajištění jejich bezplatného ubytování. Objevila se policie, ale odmítla zasáhnout.

Guy Millière upozorňuje, že francouzská policie se při svých zásazích proti pokojným demonstrantům chová brutálně, ale na druhé straně nedokáže zabránit násilí páchanému skupinami, jako je sluníčkářská Antifa. Proto se teď ke konci každé pokojné demonstrace objeví Antifa na scéně. Francouzská policie jedná s mladými Araby a ilegálními imigranty obzvláště opatrně, protože dostala pokyny shora. Policisté vědí, že mladí Arabové a ilegální imigranti by mohli rozpoutat rozsáhlé nepokoje. Před třemi měsíci pronásledovala policie v Grenoblu dva mladé zloděje – Araby – na ukradeném motocyklu. Ve snaze uniknout policii havarovali. Nato začalo v Grenoblu pět dní chaosu…

Macron, zatímco Araby nechá beztrestně řádit, současně proti svým odpůrcům nasazuje totalitní nástroje. Zákon přijatý v únoru 2019 umožňuje francouzské policii zatknout kteroukoliv osobu podezřelou z plánované účasti na jakékoliv demonstraci; bez nutnosti schválení soudcem a bez možnosti odvolání.

Macron předložil ve francouzském parlamentu zákon, který by téměř úplně zrušil právo na protest a presumpci neviny, a který by umožnil zatčení kohokoliv, kdekoliv, dokonce i bez důvodu. A tento zákon byl parlamentem schválen.

V červnu schválil francouzský parlament další zákon, který přísně trestá každého, kdo řekne nebo napíše něco, co by mohlo být označeno jako „nenávistný projev“. Zákon je tak neurčitý, že americký právní znalec Jonathan Turley o něm napsal: „Francie se nyní zařadila mezi země, které jsou největší hrozbou pro svobodu slova.“

„Vůči násilnickým anarchistům Macron autoritativně nevystupuje. Když čelí mladým Arabům a ilegálním migrantům, vypadá jako slaboch,“ píše Millière.

Millière uvádí, že většina Arabů a Afričanů žije odděleně od původní populace v no-go zónách, kde je přítomnost bělochů stále méně a méně tolerována. Většina Arabů a Afričanů se nepovažuje za Francouze – ale přitom prohlašují, že jim Francie bude jednou patřit. Průzkumy ukazují, že většina jich Francií hluboce pohrdá a západní civilizaci odmítá. Zdá se, že stále více z nich staví požadavky svého náboženství nad kulturní zvyklosti francouzské společnosti, mnozí se zdají být zradikalizovaní a jsou připraveni bojovat.

Muslimská populace ve Francii v příštích letech raketově poroste. Ekonom Charles Gave nedávno napsal, že do roku 2057 bude mít Francie muslimskou většinu. Macron si uvědomuje, že bude brzy nemožné, aby byl kdokoli zvolen prezidentem, aniž by získal muslimské hlasy, a podle toho jedná.

Macron podle Millièra rovněž nevěnuje ani špetku pozornosti rostoucí kulturní katastrofě, která zahlcuje Francii. Státní vzdělávací systém se rozpadá. Rostoucí procento studentů absolvuje střední školu, aniž by bylo schopno napsat pár slušných, srozumitelných vět bez gramatických chyb. Křesťanství vymírá. Většina nemuslimských Francouzů se už za křesťany nepovažuje. Požár, který zpustošil katedrálu Notre Dame, byl oficiálně prohlášen za „nešťastnou náhodu“, ale v poslední době byl chrám Notre Dame pouze jednou z mnoha křesťanských budov, které byly ve Francii poničeny. Za všeobecné lhostejnosti veřejnosti je ničení kostelů na denním pořádku. Jen v první polovině roku 2019 ve Francii vyhořelo 22 kostelů.

Tristní situace ve Francii se dle Millièra neliší od situace v mnoha jiných evropských zemích. Před několika týdny vydal africký kardinál Robert Sarah knihu „Le soir approche et déjà le jour baisse“ („Večer přichází – již se stmívá“). „Hlavní příčinou kolapsu Západu je kulturní krize a krize identity. Západ už neví, čím je, protože neví a nechce vědět, co ho formovalo, co ho tvoří, čím byl a čím je. (…) Takové nihilistické sebepojetí přirozeně vede k dekadenci, která otevírá cestu [do Evropy] barbarským civilizacím,“ píše kardinál. Přesně to se děje ve Francii – i v celé, především západní, Evropě.

Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Británie či jiné islamizované země západní Evropy a neděla se tu podobná zvěrstva, podporujte prosím hnutí SPD.

https://www.euportal.cz/…/21643-kolaps-francie-se-pomalu-pr…

2019-10-13T16:27:51+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0