Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Imigrant vraždil nedaleko českých hranic

Aktualita

Radim Fiala: Imigrant vraždil nedaleko českých hranic

Třiatřicetiletého Afghánce, který zaútočil v pondělí odpoledne nožem na pečovatele v azylovém domě (ten je v ohrožení života) ve Wullowitzu v Horních Rakousích nedaleko českých hranic a později usmrtil řidiče auta, zadržela v pondělí pozdě večer rakouská policie. Musíme chránit naše hranice, aby se něco podobného nedělo i u nás. Imigrant by mohl klidně stejně jako africký imigrant, který znásilnil českou dívku u Lukavce, překročit hranice a vraždit i v naší zemi!

A sluníčkáři a pan Hamáček budou dál tvrdit, že imigrace není hrozbou a že SPD šíří předsudečnou nenávist…

Opakuji to stále: Kolik znásilněných a zavražděných žen a dívek, kolik teroristických útoků, kolik napadených a zabitých lidí tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit křesťanskou civilizaci před imigrantskou invazí a nenávistí islámu?

Afghánec vážně zranil 23letého zaměstnance ubytovny pro žadatele o azyl v obci Wullowitz vzdálené jen dva kilometry od českých hranic, muž musel být převezen vrtulníkem do nemocnice v Linci. Podle rakouských médií je v ohrožení života. Imigrantovi se podařilo z ubytovny ujet na kole. Na útěku napadl řidiče hnědého citroёnu a zavraždil ho.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Navrhli jsme již zákony zakazující islámské zahalování na veřejnosti a zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

https://www.novinky.cz/…/afghanec-zautocil-nozem-v-rakousku…

2019-10-15T11:55:42+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0