Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Předseda ODS Petr Fiala podporuje, že starosta Řeporyjí a známý bulvární hulvát Pavel Novotný vyzývá k tomu, aby byl poslanec Zdeněk Ondráček pověšen, že mu přeje smrt a že ho počastoval nadávkou „zm*d“.

Aktualita

Radim Fiala: Předseda ODS Petr Fiala podporuje, že starosta Řeporyjí a známý bulvární hulvát Pavel Novotný vyzývá k tomu, aby byl poslanec Zdeněk Ondráček pověšen, že mu přeje smrt a že ho počastoval nadávkou „zm*d“.

ODS potvrzuje, že se z ní stává nenávistná sluníčkářská strana. Pan profesor Fiala už neví, jak hluboko by mohl ve snaze získat hlasy pirátských voličů klesnout. Schvalovat vyzývání k násilí vůči někomu, s kým politicky nesouhlasím, je začátek diktatury. To je opravdový extremismus a nacismus.

Pavel Novotný komentoval Ondráčkovu návštěvu Doněcké republiky slovy: „Já bych si přál, aby za tohle Ondráček visel.“ Zanedlouho poté přišel s dalším komentářem. „Jsem pro obžalobu Zdenka Ondráčka z vlastizrady a po odsouzení na doživotí jeho usmrcení tajnou službou. A držte hubu, že někomu přeji smrt. Přeji, ale za tohle býval polní soud a rovnou kulka. Zm*d,“ napsal se na sociální síti.

Petr Fiala se za Novotného plně postavil, čímž schvaluje násilnou likvidaci politických oponentů. „S Pavlem Novotným. Asi vám ho nemusím představovat. Někdo ho miluje, někdo nenávidí. Svou práci starosty ale zvládá výborně, o tom jsem se dnes přesvědčil přímo v Řeporyjích. A abych nezapomněl, má samozřejmě mou plnou podporu ve sporu s komunistickým poslancem Ondráčkem,“ napsal Fiala u společné fotografie s Novotným na sociálních sítích.

V řadě věcí mám odlišné názory od Zdeňka Ondráčka a od KSČM, ale nikdy nebudu vyzývat k tomu, aby byli politici KSČM pověšeni…

ODS také vidí, že Piráti jí odebírají hlasy. Fiala se snaží zaujmout voliče Pirátů. Příště se třeba dočkáme toho, že se objeví s dredy a jointem trávy v ústech… Pan profesor Fiala se snaží být strašně “cool”.

https://www.blesk.cz/…/spor-o-zm-da-ondracka-pavel-novotny-…

2019-10-15T17:13:14+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0