Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Švédskem otřásá další z mnoha děsivých případů. Dvacetiletý Afghánec, který je podezřelý z vraždy své 69leté milenky, tvrdí, že je blázen a že se chce raději vrátit domů do Afghánistánu…

Aktualita

Radim Fiala: Švédskem otřásá další z mnoha děsivých případů. Dvacetiletý Afghánec, který je podezřelý z vraždy své 69leté milenky, tvrdí, že je blázen a že se chce raději vrátit domů do Afghánistánu…

K takovým důsledkům vede multikulturalismus a masová imigrace. Zavražděná 69letá bývalá učitelka se už od roku 2015 angažovala v pomoci afghánským žadatelům o azyl a byla aktivní členkou švédské Strany zelených. Vidíme, že sluníčkářská neomarxistická revoluce požírá své vlastní děti.

Kolik znásilněných a zavražděných žen a dívek, kolik teroristických útoků, kolik napadených a zabitých lidí tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit křesťanskou civilizaci před imigrantskou invazí a nenávistí islámu?

Během policejního výslechu podezřelý údajně řekl vyšetřovatelům, že je „blázen“. „Chci jít do Afghánistánu. Pusť mě. Nic jsem neudělal. Prosím propusťte mě. Chci jít do Afghánistánu. Byl jsem úplný blázen, zbláznil jsem se. Dost! Dost, prosím! Už to stačí. Prosím, to stačí,“ citují švédské noviny, co migrant prohlásil během výslechu.

Je v poslední době zvykem, že mnozí imigrantští vrazi se hájí tím, že jsou prý blázni. Víme, že to pravda být nemusí. Pokud je ale někdo blázen, který někomu ublížil, měl by být držen po zbytek života v blázinci, aby už nikomu nemohl ublížit a aby společnost byla chráněna. Nebezpeční blázni nesmí podle mě chodit na svobodě.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Navrhli jsme již zákony zakazující islámské zahalování na veřejnosti a zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

https://eurozpravy.cz/…/afghansky-migrant-20-mel-ve-zabit-…/

2019-10-16T16:11:11+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0